Hvad koster en facadeisolering i 2022?

0 Comments

Foråret er på vej med solen, der titter frem, og havearrangementer med grill og vikingespil i haven – og dertil hører skinnende og flotte facader. Så hvorfor ikke pifte sommeren op med en ny facade på boligen? Om det er trægulvet i stuen, pudsning af murværket udenpå eller en vandskuring af væggen, så er Facade-Experten klar til til hjælpe dig med din facaderenovering.

En facaderenovering vil ikke bare give dig selvtillid på overfladen og det ydre, nej, tilmed en super stærk og robust facade, der kan holde i årtier. Og jo længere din halvslidte facade så, jo flere problemer kan der opstå og des dyrere kan det blive at udskifte den.

Hos Facade-Experten kan du hurtigt og meget nemt få et fuldstændig gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle murerfirmaer med ekspertise i renovering af facader. Du kan også helt kvit og frit anvende Facade-Expertens prisberegner, så du hurtigt kan få et prisoverslag på netop din facaderenovering.

Hvordan foregår en facaderenovering?

Og hvordan foregår det så, tænker du måske? Hele processen er delt op i to, hvor den første del fokuserer på at forbedre de skader, din facade har i forvejen. Via denne proces bliver murværk med mere mere robust i forhold til vejrforholdene. Dernæst sørger håndværkerne for, at facaden kommer til at fremstå så ny som muligt.

I forhold til håndelaget og selve arbejdet er det meget forskelligt, da det afhænger af, hvilken type facade man har aktuelt, og hvilken facade man ønsker at erhverve sig. Du kan læse yderligere om, hvilke typer facaderenovering, der findes, og hvilke boligejerne får udført hyppigst. Heriblandt vandskuring, pudsning af vægge og fugning af murværk.

Hvilke typer renovering af facader tilbydes?

Der er mange forskellige typer af renovering af facader, du kan få lavet. Vandskuring, pudsning af vægge, fugning af murværk er som nævnt nogle af de mest populære typer blandt boligejerne. Vandskuring er den type, der er mest populær i hos danskerne, da looket passer godt i den nordiske stil og er vældig populært. Med denne type facaderenovering kan du give din slidte facade nyt liv på ingen tid. Fordelen ved en pudset facade er, at man hurtigere opdager småskader og hurtigt kan sætte gang i renovering eller reparationen af en revne. En pudset facade kræver lidt mere vedligeholdelse end en murstensfacade, hvor renoveringen består i at lægge nye fuger i murværket, så det bliver tæt igen. Desuden kan man udbedre eventuelle revner i murværket.

 

Related Posts