Efterisolering af hus

Isolering og indretning af din bolig

0 Comments

Isolering af din bolig kan være en god måde hvorpå, at du kan spare mange penge på udgifterne til de årlige varmeregninger. De store besparelser vil du opnå som følge af, at der vil opstå et mindre behov for opvarmningen af din bolig.

En af de bedste måder til isolering af din bolig, er ved at foretage en isolering af din boligs ydervægge. Det er nemlig via ydervæggene på en bygning, at der sker det største varmetab, En isolering af ydervægge vil således kunne give dig de største besparelser, på dine årlige udgifter til varmeregningerne.

Efter renovering af dine ydervægge er det tid til indretning, da der er ikke er meget hjemligt eller hyggeligt ved helt bare vægge. Derfor ser vi også nærmere på indretning af din bolig, efter renovering af boligens ydervægge.

Isolering udefra eller hulmursisolering

Når det kommer til isolering af dine ydervægge har du flere muligheder. I det følgende ser vi nærmere på de to almindeligste måder, hvorpå du kan få en isolering af din ydervæg. Har du en hulmur kan du få en hulmursisolering, mens en isolering udefra ved andre ydervægge, ofte er den bedste isolering af ydervæg.

Gamle murstensmure der fungerer som ydervægge, er ofte bygget med et hul uden isolering. Her vil det være meget fordelagtigt med en isolering af hulmuren, der vil være en meget effektiv form for isolering.

Den mest effektive form for isolering af ydervæg, er ved at isolere ydervæggen udefra. Det gøres ved at montere isolering på den eksisterende ydervæg, hvorefter der opføres en facade uden på isoleringen. Dermed skabes en ny facade på dit hus, med en indvendig, i tillæg til den eksisterende ydervæg.

Det skaber en meget effektiv isolering af din bolig, og vil spare dig for mange penge på de årlige udgifter til varmeregningerne. Vær opmærksom på at der er tale om en relativt stor indledende investering, men at det vil være alle pengene værd i det lange løb. Investeringen vil allerede have tjent sig selv ind igen på ganske få år.

Indretning efter isolering af ydervæg

En isolering af dine ydervægge vil efter dine vægge helt bare, og der vil derfor være brug for en kærlig hånd i indretningen, for at få dit hjem til at føles hjemligt og hyggeligt igen. Til væggene er der mange muligheder.

Du kan eksempelvis hænge billeder og malerier op på væggen, der kan være med til at give farve og liv i indretningen og hjemmet. Det behøves dog ikke kun være billeder og malerier, da andre tilføjelser til væggen, kan gøre en stor forskel i indretningen.

Hylder og reoler er et praktisk valg, da du her kan stille en masse pynt, dekorationer og andet, som vil være fantastiske tilføjelser til indretningen. Med hylder og reoler kan det mange gange blive lidt uskønt med ophænget.

Det kan du undgå med magnetbånd, der er perfekt til indretninger hvor der er fokus på det minimalistiske og stilrene. Magnetbånd er smart og praktisk til ophæng af enhver magnetisk genstand, og har den store fordel, at kunne skjules godt i indretningen.

På en magnetbåndet kan du eksempelvis hænge pynt og dekorationer, direkte på selve magnetbåndet. Du kan også bruge magnetbånd som ophæng, der kan holde hylder, hvorpå du kan stille pynt og dekorationer. Mulighederne med magnetbånd er mange, når det kommer til ophæng og indretning.

Vil du gerne se mere om mulighederne med magnetbånd, så kan du se et stort udvalg på https://larko.dk, der er eksperter og selv producerer deres magneter og produkter. I tillæg til magnetbånd finder du også mange andre gode produkter, som kan gøre en forskel i din indretning.

Related Posts