Gør det selv indkørsel

Spar penge på indvendig efterisolering af massiv mur

0 Comments

Der være gode penge at spare på indvendig efterisolering af massiv mur, som følge af den bedre isolering, som en indvendig efterisolering af massiv mur vil medføre. Det vil begrænse varmetabet i dit hus eller bolig, og dermed mindske behovet for opvarmning. På den måde vil du kunne spare mange penge på dine varmeregninger.

 

En indvendig efterisolering af massiv mur er som navnet antyder, en isolering af en massiv mur der sker indefra. Det gøres ved at placere isolering på indersiden af den massive mur, med en efterfølgende facade, der opføres uden på isoleringen. Dermed skabes en indvendig efterisolering af massiv mur.

 

Med en indvendig efterisolering af massiv mur kan du som sagt spare mange penge, da det begrænser varmetabet i dit hus eller bolig. Særligt de store facader og mure på en bygning, vil stå for meget af varmetabet. Derfor gælder det om at have en tilstrækkeligt isolering, og derfor er en indvendig efterisolering af massiv mur en stor fordel. En indvendig efterisolering af massiv mur er dog ikke det eneste tiltag, der kan spare dig for mange penge.

 

Du kan også med fordel spare på strømmen i en tid, hvor der er stigende elpriser. Der er mange måder at spare på strømmen på, og dermed spare penge på dit elforbrug. Du kan få nogle gode tips til at spare på strømmen i det følgende, og få også 10 tips til at spare på strømmen her.

 

Noget af det bedste du kan gøre for at spare på strømmen er, at sørge for at slukke for kontakter og elektriske apparater du ikke bruger. Det gælder også for elektriske apparater på stand-by. Det vil medføre et markant mindre elforbrug, og dermed store besparelser på dine udgifter til strøm og el.

 

Du bør også vide at der er forskel på elpriserne, alt afhængig af hvornår på dagen, at du bruger strøm og el. Prøv så vidt muligt at gøre brug af strøm på de tidspunkter af dagen, hvor strømmen og el er billigst, og undgå de tidspunkter af dagen, hvor du skal betale mere for den strøm og el du bruger.

 

Der er også fordel i at undersøge om du kan få levering af billigere el, hvilket gøres ved at sammenligne priserne hos din nuværende elleverandør, med nogle af markedets andre elleverandører. Det kan også spare dig for mange penge, og som i kombination med de andre sparetips, vil kunne føre til markante og store besparelser på dine udgifter til strøm og el.

Related Posts