Loftisolering

Pris på isolering af loft og værd at vide

0 Comments

Vil du gerne have efterisoleret din bolig eller hus, så er det ikke mindst værd at undersøge, om du kunne have fordel af en loftisolering. Med en isolering af loft vil du nemlig få en meget effektiv efterisolering, som følge af at få isoleret et område af huset, hvor der foregår et stort varmetab.

 

Varmen i et hus vil nemlig altid søge opad, og vil havne oppe under tagbelægning. Er der ikke isolering af loft, vil den varme luft uhindret kunne forsvinde ud gennem taget, og dermed foregår der et stort varmetab. Dette varmetab kan man med fordel begrænse ved en isolering af loft.

 

Vil du gerne vide mere om isolering af loft, og herunder ikke mindst om pris på isolering af loft, så kan du se meget mere her i artiklen, hvor vi har set nærmere på fordelene ved en loftisolering, og hvor vi også har set nærmere på en pris på isolering af loft.

 

I dag eksisterer der et energikrav om isolering af loft med 300 mm, som altid skal overholdes ved nybyggeri og efterisoleringer. Ved ældre huse er der dog ofte ikke 300 mm isolering af loft, og ved efterisolering er det således nødvendigt og et krav, at man får en loftisolering med 300 mm.

 

Der er flere forskellige faktorer der har indflydelse på prisen, når det kommer til isolering af loft. Det gælder blandt andet for størrelsen på loftet, valget af isoleringsmateriale, hvor meget isolering der er nødvendig, samt flere andre faktorer, der i mere eller mindre grad, vil påvirke den endelige pris på isolering af loft.

 

En isolering af loft koster i omegnen af 250-750 kroner pr. m2, alt afhængig af metoden og materialevalg, samt flere andre faktorer. Dette er den gængse pris på en loftisolering, som du med fordel kan tage udgangspunkt i, når du skal have en isolering af loft.

 

Der er gode grunde til at overveje en loftisolering, som har at gøre med at huset holder bedre på varmen, og at man begrænser udgifterne til varmeforbruget. Alt afhængig af hvilken varmekilde der gøres brug af, vil der være tale om betydelige besparelser på de årlige udgifter til opvarmning af huset.

 

Ved brug af fjernvarme er besparelser ikke så store, da fjernvarme er den nok billigste varmekilde. Det er muligt at spare mellem 2.000-3.000 kroner om året med en isolering af loft, hvis man gør brug af fjernvarme. Gør man brug af elvarme, den nok dyreste varmekilde, er besparelserne på helt op til 15.000-17.000 kroner.

Related Posts