Efterisoler og spar på energien

0 Comments

At efterisolere sit hus kan virk efterisoleringen.dk/e som en stor og uoverskuelig opgave, men det kan faktisk være en god investering på lang sigt, både for miljøet og for din pengepung. Ved at efterisolere dit hus kan du nemlig mindske varmetab og dermed reducere dit energiforbrug og din elregning. Her er en guide til, hvordan du kan efterisolere dit hus og spare penge på energien.

Start med en energimærkning

Før du går i gang med at efterisolere dit hus, kan det være en god idé at få en energimærkning. En energimærkning kan give dig et overblik over dit hus’ energiforbrug og varmetab og kan hjælpe dig med at identificere, hvor du kan sætte ind for at spare på energien. Du kan få en energimærkning ved at kontakte en energikonsulent eller din lokale håndværker.

Tjek dine døre og vinduer

Døre og vinduer er ofte de største syndere, når det kommer til varmetab. Tjek, om dine døre og vinduer er tætte og isolerede, og skift dem ud, hvis de ikke er det. Du kan også installere tætningslister for at mindske varmetabet yderligere.

Isoler loft og tag

Hvis du har et uisoleret loft eller tag, kan det være en god idé at efterisolere det. Taget og loftet er nemlig nogle af de største varmetabere i et hus. Du kan efterisolere ved at lægge isoleringsmateriale på loftet eller i taget.

Isoler vægge og gulve

Hvis dine vægge og gulve ikke er isolerede, kan det også være en god idé at efterisolere dem. Du kan efterisolere ved at indsætte isoleringsmateriale i hulmuren eller ved at montere isoleringsplader på væggene.

Tjek dit varmeanlæg

Tjek dit varmeanlæg for at sikre, at det fungerer optimalt. Få eventuelt en fagmand til at eftersyn dit varmeanlæg, så du kan være sikker på, at det ikke bruger mere energi, end det behøver.

Sammenlign priser på elselskaber

Når du har efterisoleret dit hus, kan det være en god idé at tjekke, om du stadig betaler for meget for din strøm. Du kan sammenligne priser på elselskaber på Elselskaber.dk og finde det elselskab, der tilbyder den billigste strøm til dit behov.

Ved at efterisolere dit hus og sammenligne priser på elselskaber kan du spare penge på din elregning og samtidig gøre en indsats for miljøet. Så hvorfor ikke komme i gang med det samme?

Related Posts