Derfor skal du efterisolere din bolig 

0 Comments

En efterisolering af dit hjem er en større opgave, men den har mange fordele. Du kommer til at spare på dit varmeforbrug, forbedre dit indeklima, og din bolig kommer til at stige i værdi.  

 

Der kan være mange gode grunde til at efterisolere dit hjem. Med en efterisolering kan du spare på den energi, du bruger, til at varme huset op. Det bliver også nemmere at varme op i hjemmet, og du kan undgå træk fra vinduer og ydervægge. Dit energiforbrug bliver altså en del lavere, så du i sidste ende kan spare penge på varmeregningen. Og du får et meget bedre indeklima. Her får du et overblik over 3 fordele ved at isolere dit hjem. 

Værdien på dit hus kan stige 

En komplet eller delvis efterisolering af dit hjem kan være en stor mundfuld og en stor opgave at løfte alene. Hos Informeo kan du få hjælp til at planlægge dit økonomiske budget til den store renovering, og du kan få et overblik over dine lånemuligheder til efterisoleringen. De fleste vælger at efterisolere dele af huset, fordi det ofte er nemmere og billigere. Hvis du har et gammelt hus, kan det være en god idé at overveje, om det kan betale sig at efterisolere det, og hvor meget dit hjem efterfølgende kommer til at stige i værdi, når du får et bedre energimærke. En efterisolering vil derfor ofte føre til en højere salgspris på boligmarkedet.  

Du får et bedre indeklima 

Efterisolering af dit hjem vil betyde, at huset bedre kan holde på varmen. Og det er noget, du i den grad vil kunne mærke på indeklimaet i hjemmet. Du vil på den måde få et bedre indeklima, fordi temperaturen kan holde sig på et nogenlunde konstant niveau hele året rundt. Så du undgår også at skulle konstant justere temperaturen og skrue op og ned for varmen i hjemmet. 

Du spare på dit varmeforbrug

Med en god isolering kan du spare markant på dit varmeforbrug. Og det er godt af flere grunde. Jo mindre varme, du bruger i dit hjem, jo mere kommer du også i sidste ende til at spare på varmeregningen. Derfor er en efterisolering også en rigtig god investering for dig. Du kan også vælge at prioritere isoleringsmaterialer, som belaster miljøet mindst muligt og på den måde gøre dit hjem grønnere. F.eks., hvis du vælger at efterisolere med materialer, som kan genbruges ved nedrivning i stedet for at blive smidt ud.   Related Posts