Derfor bør du ikke klare din 5 års gennemgang selv

0 Comments

Det er ikke et krav, at du får hjælp til din 5 års gennemgang. Alligevel er det en god idé at hyre en specialist, der kan være med på sidelinjen. Der er nemlig flere fordele forbundet med dette, hvorfor det selvfølgelig ikke er noget, du skal tøve med.

Er du i tvivl om, hvorfor det forholder sig på denne, bør du læse med herunder. Her præsenteres du for et udpluk af årsagerne til, hvorfor du bør få kyndig hjælp til din 5 års gennemgang.

#1: Du kan nemt komme til at overse fejl og mangler

Hvis du ikke ved, hvad du skal holde øje med, er det nemt at komme til at overse fejl og mangler under gennemgangen. Derfor kan det være en fordel at alliere dig med en specialist, der ved, hvad man skal kigge efter i denne forbindelse.

Dette gør sig især gældende, hvis det er første gang, du står overfor en sådan gennemgang. Hvis det er tilfældet, så ved du sandsynligvis ikke, hvad du skal kigge efter. Har du en byggesagkyndig med til gennemgangen, har du ingen grund til at være bekymret, da du kan lægge det hele fra dig.

#2: Får ofte entreprenøren til at ændre tilgang

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle entreprenører er lige opsatte på at skulle udbedre fejl og mangler. Derfor er det heller ikke uset, at de forsøger at komme udenom det. Har du en byggesagkyndig med, vil entreprenøren dog ofte ændre sin tilgang.

Årsagen til dette er, at vedkommende godt ved, at det ikke er nemt at løbe om hjørner med en byggesagkyndig. Hvad det vil sige er, at det faktisk også fungerer som en form for rygdækning for dig, hvis du ender med at hyre en byggesagkyndig.

#3: Du får en rapport i hånden

Når du har en byggesagkyndig med til din gennemgang, vil han eller hun stå for at fotodokumentere alle påpegede fejl og mangler, der er mangelberettiget. Dermed vil du kunne bruge det som en tjekliste, når du skal entreprenøren til at udbedre disse.

Med en sådan rapport vil du som regel have lettere ved at få entreprenøren til at udføre arbejdet. Hvis der er fotodokumentation, er der sjældent noget at diskutere. Hertil har det også den fordel, at det bliver lettere at udpege de fejl og mangler, som din entreprenør skal fikse efter gennemgangen.

Related Posts