Efterisolering af hus

Efterisolering af hus

Der er rigtig stor økonomisk grund til en efterisolering af hus, hvorved du kan opnå besparelser på dine varmeudgifter. Ved en efterisolering af dit hus kan du nemlig begrænse varmetabet, så behovet for at opvarme din bolig falder.

Ved at begrænse varmetabet i dit hus kan du således undgå de udgifter der er forbundet med, at du hele tiden skal opvarme dit hus, som følge af et for stort varmetab. En efterisolering af hus har dog også andre fordele, hvor der blandt andet opnås et bedre indeklima.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med efterisolering af hus, så kan du her på siden finde en masse brugbar information om efterisolering af hus, herunder om priser og fordele, og hvordan du finder frem til de bedste og billigste tilbud.

Du kan også få et tilbud på efterisolering af hus allerede nu, hvor vi anbefaler 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig få hele tre gratis og uforpligtende tilbud, ved blot at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du modtager dine tilbud på efterisolering af hus på kun tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus

Efterisolering af hus

Pris på efterisolering af hus

Det er nærmest umuligt at sige noget om prisen på efterisolering af hus, da den ikke mindst vil afhænge af, hvilke dele af huset der skal efterisoleret. Derudover vil størrelsen på huset, og den generelle kompleksitet og tilstand også have betydning for prisen, samt flere andre faktorer, der i mere eller mindre grad kan påvirke den endelige pris.

Når du skal vælge en håndværker til efterisolering af hus, kan det være en økonomisk fordel, hvis du benytter dig af en håndværker i dit lokalområde. Prisen på din efterisolering af hus vil nemlig stige, jo længere håndværkeren du benytter dig af har til og fra opgaven. Benyt derfor med fordel en håndværker i dit lokalområde, til at få et så billigt et tilbud som muligt.

Du kan få et tilbud med pris på 3byggetilbud.dk samtidig med, at 3byggetilbud.dk vil sørge for at du vil modtage tilbud fra en håndværker i dit lokalområde. Faktisk får du hele tre tilbud med pris af håndværkere i dit lokalområde, som du kan bruge til at få klarhed over prisen på din egen efterisolering af hus, samtidig med at du får billige tilbud fra håndværkere i dit lokalområde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus

Efterisolering af hus

Sådan kan du efterisolere dit hus

Der er flere steder på dit hus du med fordel kan efterisolere, og der er nogle områder af dit hus, du bør prioriterer over andre. Det gælder ikke mindst ved efterisolering af vægge og loft, da det er her du bedst kan begrænset varmetabet i dit hus.

Dertil er der flere andre effektive måder hvorpå, du med fordel kan isolere dit hus. I tillæg til efterisolering af vægge og loft, ser vi derfor også nærmere på nogle andre effektive måder at efterisolere dit hus på, herunder efterisolering med lavenergivinduer, samt efterisolering af gulv og krybekælder.

Efterisolering af hulmur – hulmursisolering

En hulmursisolering er en meget effektiv måde at efterisolere dit hus på, da det især vil være omkring væggene og de store facader på dit hus, at der vil være det største varmetab.

Prisen på en hulmursisolering er på mellem 100-200 kr. pr. m2, og med tanke på den rentable investering en hulmursisolering er, hvor den er tjent ind på relativt få år, så er en hulmursisolering et rigtig godt sted at start efterisolering af dit hus.

Bemærk dog at det i praksis kun vil være murstenshuse, hvor der vil være mulighed for en hulmursisolering. Murstenshuse er opført i to dele, en formur og en bagmur forbundet med murbindere, og hvor er et hulrum med for- og bagmuren. Det er dette hulrum der med fordel kan isoleres.

Se mere om hulmursisolering.

Efterisolering af ydervæg udefra

Har du ikke mulighed for en hulmursisolering, kan du undersøge mulighederne for en efterisolering af ydervægge udefra. Når en ydervæg efterisoleres udefra, vil ydervæggene blive påført isolering, hvorefter en ny facade opføres uden på.

En efterisolering af ydervæg udefra er en anden meget effektiv måde, hvorpå du kan begrænse varmetabet i din bolig. Det er dog en noget dyrere isolering sammenlignet med en hulmursisolering, og blandt andet derfor kan en hulmursisolering ofte, være det bedste valg af isolering til dine ydervægge på huset.

Se mere om isolering af ydervæg udefra.

Efterisolering med lavenergivinduer

Ved at få installeret lavenergivinduer kan du begrænse varmetabet markant, og kan samtidig få tætnet utætheder omkring dine vinduer. Lavenergivinduer vil derudover have den effekt, at de bedre tillader solens varme stråler at komme ind i huset, samtidig med at holde bedre på varmen, så snart den er inde i huset.

Det kan især være en fordel at udskifte dine vinduer, hvis du i forvejen har meget gamle eller utætte vinduer. I ekstreme tilfælde kan du spare helt op mod 10.000 kr. om året, hvis du udskifter dine vinduer med lavenergivinduer. Som regel vil de årlige besparelser, afhængig af tilstanden på dine nuværende vinduer, være på mellem 3.000-8.000 kr.

Se mere om nye vinduer.

Efterisolering af loft

Sammen med dine ydervægge og facader på huset, er en efterisolering af loft den bedste måde hvorpå, du kan begrænse varmetabet i dit hus. Har du derfor et uudnyttet loftrum, kan der være gode økonomiske grunde til, at få undersøgt muligheden for en efterisolering af loft.

Helt på mod 30% af varmetabet på dit hus vil ske gennem loft og tag, og der er derfor tale om store årlige besparelser, hvis du vælger at efterisolere dit loft. Det er nemt og billigt at få efterisoleret et uudnyttet loftrum, men du vil også kunne isolere under selve taget, i tilfælde af du ikke har et loftrum med fri adgang.

Dette er dog en noget mere kompliceret, og dermed dyrere isolering. Uanset kan det dog være en rigtig god investering, så vi anbefaler at du undersøger dine muligheder med en loftisolering, eller en isolering under selve taget nærmere.

Se mere om loftisolering.

Efterisolering af hus

Efterisolering af gulv

Har du mulighed for det bør du undersøge om det kan betale sig med en efterisolering af dit gulv. Det kan eksempelvis være, at det giver bedre mening med en isolering af sokkel og fundament udefra.

Det er dog ikke i alle tilfælde at en isolering af selve gulvet er den bedste løsning, så du bør forhøre dig hos en fagmand med erfaring og ekspertise, for at afgøre hvad der er den bedste løsning for dig.

For at gøre efterisolering af dit gulv billigere, kan det være en fordel at efterisolere dit gulv, i forbindelse med at du også skal have et helt nyt gulv. Igen kan du med fordel forhøre dig hos en fagmand, for at få klarhed over hvad der er den bedste løsning for dig og dit hus.

Se mere om isolering af gulv.

Efterisolering af krybekælder

Har du en krybekælder der ikke er isoleret korrekt, eller som slet ikke er isoleret, kan du i de helt ekstreme tilfælde, spare helt op mod 30% af de udgifter, der er forbundet med varmetab i og omkring din krybekælder.

I forbindelse med efterisolering af krybekælder skal du tage stilling til, om der skal isoleres nedefra eller oppefra. At isolere nedefra er den mest hensigtsmæssige og billige løsning, da du undgår at skulle brække gulvet op når der skal isoleres oppefra. Det er dog ikke altid dette er muligt.

Som med en efterisolering af gulv kan det derfor være en god ide, at isolere din krybekælder oppefra, i forbindelse med at du alligevel skal have lagt et nyt gulv. På den måde undgår du ekstra udgifter, forbundet med at brække dit eksisterende gulv op for at efterisolere din krybekælder.

Se mere om efterisolering af krybekælder.

Kan du selv stå for efterisolering af hus

Da der er tale om vigtige opgaver på dit hus, der har til formål at begrænse varmetab og store udgifter til opvarmning, så bør du overlade arbejdet med efterisolering af hus til professionelle.

På den måde er du bedst sikret at du opnår det bedst mulige resultat, med de største begrænsninger i varmetabet til følge, samt de største besparelser på udgifterne forbundet med opvarmningen af dit hus.

Du finder hurtigt og nemt professionelle fagfolk på 3byggetilbud.dk, hvor du kan få hele tre gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus. Du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud på efterisolering af hus inden for kun tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus

Det er nemt og hurtigt at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, til at indsende en beskrivelse af din opgave, og herefter modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du modtage dine tre tilbud på kun tre dage.

Du skal altså ikke selv bruge en masse tid og besvær på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig det fulde ansvar for, at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave, og som sagt helt gratis og uforpligtende.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du derudover flere andre gode fordele, hvor ikke mindst de prisvenlige tilbud du vil modtage, er til din store økonomiske fordel. De prisvenlige tilbud hænger sammen med den store konkurrence, der er mellem håndværkerne om at vinde din opgave, og som ofte vil resultere i at håndværkerne sænker deres priser.

Derudover vil der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv, og er dermed din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus:

  1. Brug opgaveformularen på 3byggetilbud og indsend en gratis opgavebeskrivelse
  2. Du vil herefter modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på under tre dage
  3. Nu skal du blot acceptere det bedste tilbud så du kan komme i gang med din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus