Gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser – priser og fordele ved en gulvafslibning

Er dit trægulv eller betongulv blevet gammelt og trist at se på, eller er der meget slitage eller skader på dit trægulv, så kan det være en god ide at overveje, om du bør få foretaget en gulvafslibning af dit trægulv. Med en gulvafslibning kan du forvandle dit grimme og slidte trægulv, og ende med et trægulv der ser helt ud som om, at det lige er blevet lagt.

Overvejer du en gulvafslibning kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om gulvafslibning priser, fordele ved en gulvafslibning, hvornår det er en god ide med en gulvafslibning, og hvordan du finder frem til de bedste tilbud på din egen gulvafslibning.

Du kan også få et tilbud på din gulvafslibning allerede i dag, hvor vi i så fald anbefaler 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig få hele tre gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning, og hvor alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave. Herefter vil du modtage dine tilbud på din gulvafslibning inden for tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning

Gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser – hvad koster en gulvafslibning

Prisen på en gulvafslibning vil som regel være i omegnen af 100 kr. pr. m2. Prisen vil som regel inkluderer en efterfølgende overfladebehandling. Er der behov for en dybere afhøvling af gulvet vil prisen stige, og vil som regel være i omegnen af 200 kr. pr. m2 inklusiv efterfølgende overfladebehandling.

For at gøre din gulvafslibning så billig som muligt er et godt tip, at finde en gulvsliber i det lokalområde hvor du bor. Der vil nemlig være en del ekstra udgifter forbundet med, at gulvsliberen har en længere transport til og fra opgaven. Du kan med fordel spare disse udgifter væk, ved at benytte dig af en gulvsliber i dit lokalområde.

Vær i øvrigt opmærksom på at de priser du finder herover er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget præcist om, hvad prisen på lige netop din gulvafslibning vil være. Du får bedst en reel pris på din egen gulvafslibning, ved at få et tilbud med pris af en gulvsliber.

Ønsker du at få et tilbud med pris af en gulvsliber i dit lokalområde, så kan du hurtigt og nemt finde hvad du søger på 3byggetilbud.dk. Du skal således blot beskrive din opgave, anmode om at få tilbud fra håndværkere i dit lokalområde, og så vil du modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage.

Du får dermed både en reel pris på din gulvafslibning, samtidig med at du får tre tilbud fra gulvslibere, der alle befinder sig i dit lokalområde, for at gøre dine tilbud så billige som muligt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning

Gulvafslibning priser – sådan opnår du en bedre pris på din gulvafslibning

Der er flere måder hvorpå du kan opnå en pris på din gulvafslibning. Vi har i det følgende samlet en række råd og tips til, hvordan du kan spare gode penge på din gulvafslibning.

 • Gør det selv – ved at stå for din egen gulvafslibning selv spare du alle de penge væk, der ellers ville være forbundet med en gulvsliber. At stå for din egen gulvafslibning er med afstand, den bedste måde hvorpå du kan spare penge på din gulvafslibning.
 • Benyt en gulvsliber i dit lokalområde – benytter du dig af en gulvsliber til din gulvafslibning, bør du benytte dig af en gulvsliber i dit lokalområde. Prisen på din gulvafslibning vil nemlig stige, jo flere transportudgifter gulvsliberen har på opgaven.
 • Få gulvafslibning i hele din bolig – har du flere gulve i din bolig der godt kunne trænge til en gulvafslibning, kan du spare penge ved at få en gulvafslibning af alle dine gulve på en gang.
 • Indhent flere tilbud på din gulvafslibning – det er ikke altid at det første tilbud er det bedste eller billigste, og du kan derfor med fordel indhente flere tilbud på din gulvafslibning. På den måde kan du sammenligne tilbuddene, og finde frem til den bedste gulvsliber og pris på din gulvafslibning.
 • Få en fast pris på din gulvafslibning – ved at få en fast pris på din gulvafslibning i stedet for en timepris, undgår du at timerne løber løbsk, og at den endelige pris bliver højere, end den pris du fra start havde påregnet. Med en fast pris kan prisen hverken stige eller falde, så længe arbejdet udføres korrekt, og du er derfor ofte sikret, en lavere endelig pris, hvis du får en fast pris på din gulvafslibning.

Hvornår er en gulvafslibning en god ide

Er der kommer pletter, misfarvninger, ridser, hakker, huller og andet slitage på dit gulv, så kan det være på tide med en gulvafslibning. En gulvafslibning er især fordelagtigt i forhold til, at du spare en masse penge ved ikke at skulle udskifte dit gulv.

Overvej en gulvafslibning i følgende tilfælde:

 • Misfarvninger
 • Pletter
 • Ridser
 • Hakker
 • Huller
 • Andet mindre slitage

Gulvafslibning eller afhøvling

Er dit gulv særligt slidt eller beskadiget, eksempelvis ved dybere ridser og hakker i gulvet, kan der i tillæg til en gulvafslibning være behov for, at du først foretager en afhøvling af gulvet.

Ved en afhøvling af gulvet kommer du dybere ned i gulvet, og er altså en slags grovere afslibning af dit gulv. Ved mindre slitage og skader på dit gulv vil en gulvafslibning kunne klare opgaven, mens der ved større slitage og skader på dit gulv, vil være behov for en grovere og dybere afhøvling af gulvet.

Du bør overveje en afhøvling af gulvet i følgende tilfælde:

 • Dybere pletter og misfarvninger
 • Dybere ridser og hakker
 • Andet større slitage
 • Andre større skader

Gulvafslibning priser

Du bør overfladebehandle efter en gulvafslibning

Når et gulv slibes eller afhøvles vil den eksisterende overflade blive fjernet, og du bør derfor påføre en ny overfladebehandling, efter at du har fået en gulvafslibning eller afhøvling. Der er flere forskellige typer overfladebehandlinger, som vi kort vil gennemgå i det følgende.

Ludbehandling

Har du et lysere trægulv vil en ludbehandling være en god ide, da ludbehandlingen både vil fremhæve de naturlige lyse toner i træet, samtidig med at træets naturlige gulningsproces vil formindskes. Har du et mørkere trægulv bør du holde dig fra en ludbehandling.

Bemærk dertil at en ludbehandling er en forebyggende behandling af dit gulv, der dog ikke kan stå alene. Du bør derfor også påføre en overfladebehandling, der beskytter bedre mod slitage og skader på dit gulv.

Voksbehandling

Er belastningen på dit gulv ikke særlig stor, kan du have fordel af en voksbehandling. Med en voksbehandling opnår du ikke den samme styrke, når der sammenlignes med olie- og lakbehandling, og voksbehandlinger er derfor særligt velegnet, til gulve hvor der ikke er større belastning.

Snavs, skidt og pletter vil dertil have nemmere ved at trænge gennem overfladebehandlingen, men til gengæld giver en voksbehandling et bedre indeklima, og er samtidig en blødere overfladebehandling, der gør dit gulv mere komfortabelt at gå rundt på.

Oliebehandling

En oliebehandling giver en større beskyttelse mod belastning af gulvet, samt mod at skidt, snavs og pletter sætter sig i gulvet. Oliebehandlingen har samtidig den fordel, at den kan give dit gulv et mere friskt og naturligt udtryk.

Du kan få oliebehandlinger i flere forskellige farver og toner, og kan derfor med fordel benytte oliebehandlinger på både lyse og mørke trægulve. Til sammenligning med en overfladebehandling i lak, vil en oliebehandling ikke give den samme grad af beskyttelse.

Lakbehandling

Lakbehandling er velegnet hvis der er meget belastning af gulvet, eller hvis gulvet er udsat for meget trafik og tunge ting. Lakbehandlinger lukker dertil helt tæt i overfladen, og giver dermed den største beskyttelse mod, at der sætter sig snavs, skidt og pletter i gulvet.

Det gør dog samtidig gulve der er overfladebehandlede med lak svære at rense, hvis først der har sat sig skidt, snavs eller pletter i gulvet. Derudover vil et gulv der er overfladebehandlet i lak, ikke kunne rejse sig ved behandling med sæbevand.

Fordele ved en gulvafslibning

Der er flere fordele forbundet med en gulvafslibning af dit trægulv, hvor det både vil forskønne dit gulv, og give nyt liv til din indretning, samtidig med at give beskyttelse mod splinter og andet ubehag forbundet med dit gulv.

Derudover vil en gulvafslibning også have indflydelse på værdien af din bolig, ligesom din bolig vil blive nemmere at sælge til interesserede købere. Et nyslebet trægulv vil gøre underværker for indtrykket af din bolig, og kan have afgørende betydning, når interesserede køber skal tage en beslutning.

Overlad din gulvafslibning til en professionel gulvsliber

Du kan godt selv stå for din gulvafslibning men bør være opmærksom på, at der kræves specielle og store maskiner, samt at du ikke bør slibe eller afhøvle på dit gulv, medmindre du har forstand på hvad du laver.

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter dig af en professionel gulvsliber, da du dermed er sikret den største garanti for, at du ender med brugbart og holdbart resultat. Gulvsliberen vil således havde alt den nødvendige erfaring og ekspertise der skal til, samt have de maskiner der skal benyttes under din gulvafslibning.

Ønsker du at benytte dig af en professionel gulvsliber til din gulvafslibning, så anbefaler vi dertil, at du indhenter tilbud fra flere forskellige gulvslibere. På den måde kan du sammenligne de forskellige tilbud, og finde frem til det tilbud, der passer bedst til dig.

At finde frem til flere forskellige gulvslibere med tilbud kan dog hurtigt vise sig, at være en ret stor opgave i sig selv. Du kan derfor med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, til at finde frem til gulvslibere med tilbud på din gulvafslibning.

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning, alt sammen på under tre dage, og som sagt helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning på 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt at indsende en beskrivelse af din opgave, via opgaveformularen på du finder på 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil 3byggetilbud.dk påtage sig det fulde ansvar for, at finde tre gulvslibere med tilbud inden for kun tre dage.

Du slipper dermed for selv at skulle stå for det opsøgende arbejde, med at finde gulvslibere med tilbud på din gulvafslibning, og du får det hele ganske gratis og helt uforpligtende tilbud. Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du derudover flere andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du modtager på din gulvafslibning være meget prisvenlige og fordelagtige tilbud, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. De gulvslibere der byder på din opgave ved, at de kæmper med andre gulvslibere, og vil derfor ofte tilbyde lave priser og andre gode fordele i deres tilbud.

For det andet vil du være økonomisk sikret gennem den medfølgende entreprisegaranti, der dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave, og er dermed din økonomiske garanti for, at du gulvsliberen udfører et tilfredsstillende stykke arbejde.

Der er altså flere gode grunde til at du bør benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du opnår godt fordele på din gulvafslibning. Du slipper således for alt det opsøgende arbejde med selv at finde en gulvsliber, får tre gratis, uforpligtende og fordelagtige tilbud på din opgave, og er dertil garanteret en tilfredsstillende resultat med den medfølgende entreprisegaranti.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning:

 1. Beskriv din gulvafslibning så godt som muligt og send den ind til 3byggetilbud.dk
 2. Når din opgavebeskrivelse er modtaget får du dine tilbud indenfor kun tre dage
 3. Du skal herefter blot vælge det bedste tilbud for at komme i gang

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din gulvafslibning