Hvad koster en håndværker i timen

Hvad koster en håndværker i timen

Hvad koster en håndværker i timen er mange gange det afgørende spørgsmål, i forhold til hvilken håndværker du ender med at vælge. Prisen på hvad en håndværker koster i timen, er dog nærmest umulig at sige noget om på forhånd.

Der vil således være stor forskel på de priser du kan forvente, alt afhængig af hvilken type opgave du skal have løst. Derudover vil de enkelte håndværkere også tilbyde deres egne priser. Følgende er nogle generelle priser på forskellige typer håndværkere.

  • Hvad koster en tømrer i timen: ca. 400 kr.
  • Hvad koster en maler i timen: ca. 450 kr.
  • Hvad koster en murer i timen: ca. 450 kr.
  • Hvad koster en elektriker i timen: ca. 500 kr.
  • Hvad koster en anlægsgartner i timen: ca. 550 kr.
  • Hvad koster en VVS’er i timen: ca. 600 kr.

Når du får tilbud fra en håndværker på din opgave, så kan det være en god ide at undersøge, om det giver bedre mening med en fast pris på din opgave. Om du får en timepris eller en fast pris, kommer med hver deres fordele.

Som udgangspunkt er en god tommelfingerregel, at du ved større og mere besværlige opgaver får en fast pris, hvor der som regel vil være inkluderet pris og indkøb af materialer. På den måde sikrer du dig bedst mod at arbejdstimerne hober sig op, og at du ikke skal bruge en masse tid, på at tage stilling til en masse andre ting.

Er din opgave en mindre og mere simpel opgave, så kan der til gengæld ofte være god fordel i at benytte en timepris. Det afhænger dog som sagt af opgaven, og derfor kan det være en god ide, at undersøge på forhånd hvilken type pris der passer dig bedst.

Du bør være opmærksom på at de ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget konkret, om prisen på lige netop din opgave og håndværker. Du får bedst en reel prissætning på din opgave, ved at få et tilbud med pris af en håndværker.

Vil du gerne have et tilbud med pris på din opgave af en håndværker, så anbefaler vi at du finder din næste håndværker på 3byggetilbud.dk. Her får du tre gratis og uforpligtende tilbud, og det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du modtager dine tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker

Hvad koster en håndværker i timen

Gode råd når du skal finde en håndværker

Det kan være en stor fordel at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere, da du på den måde kan sammenligne de forskellige tilbud på deres priser og fordele. Det vil gøre det nemmere for dig, at finde frem til det helt rigtige tilbud.

Inden du kontakter de forskellige håndværkere med henblik på at få tilbud, bør du først undersøge de enkelte håndværkere nærmere. Du bør især undersøge håndværkernes anmeldelser, da du herved kan se, hvad andre kunder har at sige om deres oplevelser med håndværkerne.

Du kan også se nærmere på håndværkernes hjemmesider og sociale medier, hvor du kan få et større indblik i håndværkernes arbejdsmetoder og kompetencer.

Disse forhold tilsammen kan gøre en afgørende forskel, når det kommer til at vælge den helt rigtige håndværker. Ved at følge disse råd når du skal finde en håndværker, opnår du større sikkerhed for at du får valgt helt rigtigt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker

På 3byggetilbud.dk får du tre gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker, ved blot at indsende en beskrivelse af din opgave. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, modtager du på kun under tre arbejdsdage dine tilbud.

Du sparer dermed alt besværet væk ved det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig hele ansvaret, med at finde håndværkere med tilbud på din opgave

.

Derudover vil du også opnå den store fordel når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, at du vil modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. De håndværkere der byder på din opgave ved nemlig, at de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Derfor vil de ofte sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele i deres tilbud.

Ved at acceptere et tilbud du har fået på en håndværker gennem 3byggetilbud.dk, vil du samtidig opnå økonomisk sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat. Der medfølger således en entreprisegaranti der dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv, i tilfælde af din opgave bliver leveret med fejl og mangler.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker:

  1. Beskriv din opgave og send den ind via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  2. Du modtager herefter tre gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker
  3. Accepter dit foretrukne tilbud og du er klar til at komme i gang

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker