Hvad koster en maler i timen

Hvad koster en maler i timen

Hvad koster en maler i timen er et meget relevant spørgsmål at få besvaret, hvis du er på udkig efter en maler til din maleropgave. Det kan dog være svært at give et præcist svar, da priserne kan svinge meget fra de enkelte malere og opgaver.

Du må dog som minimum påregne en timepris på en maler på 350 kr. Andre gange kan du ende med at betale op over 500-600 kr. Normalvis vil prisen ligge et sted midt imellem, og en pris i omegnen af 400-450 kr. er en meget normal timepris på en maler.

Når du skal have et tilbud på en maler, kan du med fordel overveje, om det er bedst med en timepris på din opgave, eller om du er bedre tjent med en fast pris. En fast pris er ikke mindst fordelagtig i forhold til, at du ikke risikerer at malerens arbejdstimer hober sig op, og at prisen derfor løber løbsk.

Det er dog ikke altid at en fast pris er den billigere løsning, og det afhænger ikke mindst af opgavens type og størrelsen, om det bedst betaler sig med en timepris eller en fast pris. Som tommelfingerregel kan man sige, at ved mindre og mere simple opgaver, vil det ofte være bedst med en timepris, mens der ved større og mere komplicerede opgaver gælder det modsatte.

Det er vigtigt du er opmærksom på at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget om prisen, på lige netop din opgave. Ønsker du et mere reelt prisestimat, så får du det nemmest ved at få et tilbud med pris af en maler.

Du kan med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvis du ønsker et tilbud med pris af en maler. På 3byggetilbud.dk får du faktisk hele tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på en maler, og slipper samtidig for alt besværet med det opsøgende arbejde.

Du skal således blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage din tilbud på under tre dage, og du får det som sagt ganske gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler

Hvad koster en maler i timen

Find den bedste maler med tilbud på din opgave

Du kan have stor fordel i at undersøge de malere du har kig på til din opgave nærmere, hvor du blandt andet bør se nærmere på malernes anmeldelser, samt hjemmesider og sociale medier.

På den måde kan du få et bedre indblik i malerens arbejdsmetoder og kompetencer, samt høre hvad andre kunder har haft af oplevelser med maleren. Det kan være med til at gøre dit valg af maler nemmere.

Derudover kan der være fordel i at få tilbud fra flere forskellige malere, da du på den måde kan sammenligne de tilbud du modtager på priser og fordele. Det kan være en stor fordel, da du nemmere kan finde frem til det helt rigtige tilbud på en maler.

At skulle lede efter og kontakte flere malere for at få et tilbud på din opgave, kan dog mange gange godt vise sig at være en tidskrævende opgave i sig selv. Især hvis du også skal bruge tid på, at undersøge de enkelte malere nærmere.

Derfor anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler på 3byggetilbud.dk, hvor du samtidig slipper for alt besværet forbundet med, at du selv skal stå for at finde malere med tilbud på din opgave.

Du skal nemlig blot indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, og så modtager du på under tre arbejdsdage, dine tre gratis og uforpligtende tilbud.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler på 3byggetilbud.dk

I tillæg til den gratis tjeneste hvor du får tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler, samt den tid du sparer væk ved det opsøgende arbejde, så opnår du flere andre gode fordele, når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Blandt andet vil de tilbud du modtager være meget billige og fordelagtige, da de malere der afgiver tilbud på din opgave, ved de er i hård konkurrence med andre malere. Det vil ofte føre til at malerne tilbyder billige priser og andre gode fordele.

Derudover medfølger der en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler:

  1. Indsend en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  2. Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler på under tre dage
  3. Accepter det bedste tilbud og start på din opgave med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler