Hvad koster en maler pr m2

Hvad koster en maler pr. m2

Hvad koster en maler pr. m2 er et vigtigt spørgsmål at få afklaret, i forbindelse med at du leder efter en maler til din maleropgave. Det er dog svært at give et præcist svar på hvad en maler koster pr. m2, da der kan være store prisforskelle på de enkelte malere og typer af opgaver.

Normalvis vil prisen på en maler ligge på et sted mellem 75-150 kr. pr. m2. Det vil i nogle tilfælde være muligt at få endnu lavere priser, hvis der kun skal males med et enkelt lag. Dette vil dog sjældent være tilfældet, og priserne på mellem 75-150 kr. pr. m2 er derfor mere retvisende.

Når du leder efter et tilbud på en maler til din opgave, så kan det være en god ide først at overveje, om du ønsker et tilbud med en pris pr. m2, eller om du ønsker en timepris. Der kan være fordele og ulemper ved begge, og hvilken der er bedst, vil først og fremmest afhænge af opgaven der skal løses.

Udgangspunktet er at du er bedre tjent med et tilbud med en pris pr. m2, hvis den opgave der skal løses er en større og mere kompliceret opgave. Ved mindre og mere simple opgaver, kan det omvendt mange gange betale sig med en timepris.

Vi gør i øvrigt opmærksom på at de ovenstående priser er vejledende, og kan derfor ikke sige noget om, hvad prisen på lige netop din opgave bliver. For at få en mere reel pris på din opgave, kan du med fordel få et tilbud med pris af en maler.

Vil du gerne have et tilbud med pris på en maler, anbefaler vi at du finder din maler med tilbud på 3byggetilbud.dk. Her får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler, og det eneste du skal gøre, er at indsende en beskrivelse af din opgave. Herefter modtager du inden for kun tre dage dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler

Hvad koster en maler pr m2

Sådan finder du det bedste tilbud på en maler

Når du leder efter en maler med tilbud på din opgave, kan der være stor fordel i at få indhentet flere tilbud fra forskellige malere. Du kan herefter sammenligne de forskellige tilbud på priser og fordele, og på den måde opnå større sikkerhed for, at du får valgt den helt rigtige maler og tilbud.

De malere du modtager tilbud fra kan du dertil med fordel undersøge nærmere, hvor du ikke mindst bør se nærmere på malernes anmeldelser. Ved at se nærmere på malerens anmeldelser, kan du se hvad andre kunder siger, og på den måde opnå en større tryghed ved dit valg af maler.

At finde frem til flere forskellige malere med tilbud, kan dog hurtigt vise sig at være en omfattende og tidskrævende opgave i sig selv. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af den gratis tjeneste på 3byggetilbud.dk, hvor du ved at indsende en beskrivelse af din opgave, kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du flere gode fordele, når du leder efter et tilbud på en maler. For det første sparer du en masse tid og besvær væk, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret med, at finde tre malere med tilbud på din opgave.

For det andet vil de tilbud du vil modtage på din opgave være meget billige og fordelagtige, hvilket skyldes den store konkurrence mellem malerne, der kæmper om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at malerne vil sænke deres priser og tilbyder andre gode fordele, i de tilbud du vil modtage på din opgave.

Derudover medfølger der en entreprisegaranti der dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv, i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikring for, at du modtager et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Der er altså mange gode grunde til at du bør benytte dig af 3byggetilbud.dk, i forbindelse med at du leder efter malere med tilbud på din opgave. Du slipper både for at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, vil modtage billige og fordelagtige tilbud, og vil dertil være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på en maler:

  1. Beskriv din opgave og send den ind til 3byggetilbud.dk via opgaveformularen på siden
  2. Når din opgavebeskrivelse er modtaget vil du få dine tilbud på under tre dage
  3. Du kan nu vælge og accepterer det tilbud der passer dig bedst

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler