Hvad koster en tømrer i timen

Hvad koster en tømrer i timen

Skal du bruge en tømrer til et byggeprojekt, er det relevant at finde ud af, hvor meget du må regne med at betale for en tømrer i timen. Der er ikke en fast pris på hvad en tømrer koster i timen, da de forskellige tømrere og tømrerfirmaer, vil have forskellige priser på deres arbejde.

Ved almindelige byggeprojekter koster en tømrer omkring 400 kr. i timen. Det er dog muligt at finde tømrere og tømrerfirmaer, der tager helt ned til 300 kr. i timen. Normalvis vil prisen være i omegnen af 350-400 kr.

Inden du får et tilbud med en timepris kan der være fordel i at overveje, om det er bedre med et tilbud med en fast pris på din opgave. Den store fordel for dig der bestiller en tømrer med en fast pris, er at du ikke bliver overrasket over prisen, efterhånden som arbejdstimerne tæller op.

I et tilbud med en fast pris vil prisen ofte også inkluderer materialer, hvilket er smart, da du ikke skal tage stilling til en masse ekstra ting. Du betaler således blot en samlet pris, og derfra vil tømreren klare resten.

At få en fast pris på din opgave er dog ikke altid den billigere løsning, men vil ofte være den mest praktiske, da du ikke som nævnt ovenfor, ikke skal tage stilling til en masse ekstra ting undervejs.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at der som sagt kan være forskel på prisen hos de enkelte tømrere og tømrerfirmaer. Du får bedst en reel pris på din opgave, ved at få et tilbud med pris af en tømrer.

Vil du gerne have et tilbud med pris på din opgave af en tømrer, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du får hele tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer

Hvad koster en tømrer i timen

Sådan finder du frem til det bedste tilbud på en tømrer

For at finde frem til den bedste pris på en tømrer, og uanset om du leder efter en tømrer med timepris eller fast pris, så kan du med fordel bruge følgende tips og råd.

For det første er det en god ide at få flere tilbud på din opgave, fra flere forskellige tømrere, så du på den måde kan sammenligne, og finde frem til de bedste og billigste tilbud.

Vær dog opmærksom at det ikke altid er det første og billigste tilbud der er det bedste. Inden du tager en endelig beslutning om hvilken tømrer du vil bruge, bør du undersøge de enkelte tømrere og tømrerfirmaer nærmere.

Her kan du undersøge tømrerens og tømrerfirmaets anmeldelser, for at se nærmere på hvad andre kunder har haft af oplevelser, samt få indblik i ekspertise og kompetencer, ved at kigge nærmere på hjemmesider og sociale medier.

Det betaler sig at undersøge de tømrere og tømrerfirmaer du har kig på nærmere, da du på den måde er bedre sikret, at du finder frem til det bedste tilbud på en tømrer.

Det kan dog samtidig godt vise sig at være en tidskrævende og nogen gange besværlig opgave, selv at skulle finde frem til flere tømrere med tilbud på din opgave. Derfor kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du modtager tre gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer på 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer, som du herefter med fordel kan sammenligne på priser og fordele, og på den måde finde frem til det bedste tilbud på en tømrer.

En af de store fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk, er at du vil modtage meget billige tilbud på en tømrer. Det vil du fordi de tømrere du får tilbud fra ved, at de er i hård konkurrence med andre tømrere om at vinde din opgave. Derfor vil de ofte sænke deres priser, og tilbyde andre gode fordele i deres tilbud.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, medfølger der derudover en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på helt op til 100.000 kr. for foreninger, og er dermed din økonomisk sikring for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat.

Sådan får du de bedste tilbud på en tømrer:

  1. Indsend en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
  2. Du modtager herefter tre gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer
  3. Sammenlign tilbuddene og accepter det tilbud der passer dig bedst

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer