Hvad koster nedrivning af hus

Hvad koster nedrivning af hus – priser og andet brugbar information

Der er mange tilfælde hvor det kan betale sig at købe grund og hus, med henblik på en nedrivning af huset, for efterfølgende at bygge et nyt hus. At rive det gamle hus ned for at bygge et nyt, er således ofte både billigere og den mere praktiske løsning, sammenlignet med at renovere på det gamle hus.

Nedrivning af hus er dog ikke noget billigt foretagende, og det betaler sig derfor at undersøge de forskellige nedrivningsfirmaer nærmere, for at se nærmere på priser og fordele, og for på den måde, at finde frem til det helt rigtige tilbud.

Vil du gerne vide mere om nedrivning af hus, herunder information om generelle markedspriser, så kan du med fordel læse med videre her på side, hvor du får brugbar information til din nedrivningen af dit eget hus.

Søger du derimod en håndværker til at hjælpe med nedrivning af hus, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus. Det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tilbud på nedrivning af hus på under tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus

Hvad koster nedrivning af hus

Nedrivning af hus – hvad koster nedrivning af hus

Prisen på hvad en nedrivning af hus koster er meget forskellig, og afhænger af mange forskellige faktorer. Her vil ikke mindst størrelsen på huset, samt den generelle kompleksitet ved nedrivning, have afgørende indflydelse på prisen.

Normalvis vil prisen på en nedrivning af hus vil normalvis være i omegnen af 100.000 kr. inklusiv moms og arbejdskraft, på et hus på mellem 100-150 m2. Som sagt vil prisen dog afhænge af flere andre faktorer, end blot størrelsen på huset og den generelle kompleksitet ved nedrivningen.

Ønsker du en mere reel pris på din egen nedrivning af hus, så får du nemmest og bedst en reel pris på din nedrivning, ved at få et tilbud med pris af en håndværker.

Når du får tilbud fra håndværkere på din nedrivning af hus, så er et godt tip at gøre brug af en håndværker i dit lokalområde. På den måde kan du spare de udgifter væk, der ellers ville være forbundet med håndværkerens længere transport.

Den længere transport vil nemlig kunne afspejles i prisen på din nedrivning, da håndværkeren vil hæve sine priser for at dække sine transportudgifter.

På 3byggetilbud.dk får du både et tilbud med pris på nedrivning af hus, samtidig med at 3byggetilbud.dk, vil sørge for at finde håndværkere i dit lokalområde. Alt du skal gøre er at indsende en kort beskrivelse af din opgave, herunder at du gerne vil have tilbud fra håndværkere i dit lokalområde, og så modtager du dine tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus

Tilladelser og regler angående nedrivning af hus

Du skal være opmærksom på at der gælder krav om, at du skal anmelde nedrivningen af dit hus, senest 14 dage før arbejdet påbegyndes. Du kan ansøge om tilladelse til nedrivning af dit hus på din kommunes hjemmeside, hvor der vil være krav om, at du vedhæfter nødvendig og relevant information.

Har du et ældre hus, fra før 1950’erne, og som er beliggende i en mindre by eller landsby med under 3.000 indbyggere, så er der mulighed for at få tilskud til nedrivningen. Størrelsen på indskuddet kan variere fra kommune til kommune.

Du kan finde alt den information du skal bruge og tilladelser og regler, på hjemmesiden for den kommune du bor i. Vi anbefaler at du læser godt op på disse tilladelser og regler, inden du påbegynder nedrivningen af dit hus.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus

Du kan få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus, hvis du benytter dig af den gratis tjeneste på 3byggetilbud.dk. Her skal du blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud inden for tre arbejdsdage.

Du slipper dermed for selv at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig hele ansvaret med, at finde håndværkere med tilbud på din opgave. Derudover opnår du flere andre gode fordele gennem 3byggetilbud.dk.

For det første vil de tilbud du modtager på nedrivning af dit hus, ofte være meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. Det vil de være fordi, at håndværkerne der afgiver tilbud på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Derfor vil de ofte forsøge sig med at sænke priser og tilbyde andre gode fordele, for at kunne vinde din opgave.

Derudover medfølger der en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave, på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Du er således økonomisk forsikret hvis din opgave leveres med fejl og mangler.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk:

  1. Beskriv din opgave og send den ind til 3byggetilbud.dk
  2. Når din opgavebeskrivelse er modtaget går der maksimalt tre dage før du får dine tilbud
  3. Efter at have modtaget dine tilbud kan du vælge det tilbud der passer bedst til dig

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af hus