Isolering af gulv

Isolering af gulv

Isolering af gulv er en effektiv måde at spare på varmeregningen, da isoleringen i gulvet vil have den effekt, at der holdes bedre på varmen i dit hus. Der vil derfor ikke være det samme behov for at opvarme dit hus, og på den måde spare du penge på varmeregningen.

Der er derfor stor økonomisk fordel ved isolering af gulv, og ønsker du at spare penge på din varmeregning, så er isolering af dit gulv et rigtig godt sted at starte ud.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med en isolering af gulv, så læs med fordel med videre her på siden, og få en masse brugbar information, herunder om priser og fordele, samt om hvordan du finder frem til det bedste tilbud på isolering af gulv.

Ønsker du derimod allerede på nuværende tidspunkt et tilbud på din isolering af gulv, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk. Ved at indsende en beskrivelse af din opgave, får du nemlig hele tre gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv

Isolering af gulv pris – hvad koster en isolering af gulv

Det kan være svært at sige noget præcist om prisen på isolering af gulv, da der som regel vil være stor forskel på de gulve der isoleres, herunder på størrelse, kompleksitet, eksisterende isolering mv.

Dertil kan du vælge at isolere sokkel og fundament udefra, få lagt nyt terrændæk, eller ved at brække eksisterende gulv op og isolere, for efterfølgende at lægge et nyt gulv. Følgende er vejledende priser på disse metoder:

  • Isolering af sokkel og fundament udefra: ca. 2.000 kr. pr. meter
  • Ny terrændæk: ca. 3.000 kr. pr. m2
  • Opbrækning af eksisterende gulv, isolering og nyt gulv: ca. 1.500-2.000 kr. pr. m2

Vi gør opmærksom på at ovenstående priser ikke kan sige noget konkret om, hvad prisen på lige netop din isolering af gulv vil være. Vil du derfor gerne have en reel pris på din isolering af gulv, så får du det nemmest, ved at få et tilbud med pris af en håndværker.

Når du leder efter en håndværker til din isolering af gulv, så er det en fordel hvis du benytter dig af en håndværker, der befinder sig tæt på dit lokalområde. På den måde undgår du at skulle betale for de udgifter, der ellers ville være forbundet med håndværkerens længere transport.

På 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt tre gratis og uforpligtende tilbud med pris, der alle vil være fra håndværkere i det lokalområde hvor du bor. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave med isolering af gulv, og så modtager du dine tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv

Granulat kan være en stor fordel ved isolering af gulv

Ved at bruge granulat, der er isolering der sprøjtes, kan du isolere dit gulv, uden det først er nødvendigt at brække gulvet op, isolere, og til sidste lægge et helt nyt gulv. Med granulat får du altså en meget billigere isolering af dit gulv.

Ved granulat bores eller skaffes der på anden vis adgang til, at der kan sprøjtes eller indblæses granulat. Dette er en meget mindre omfattende arbejdsproces, hvilket gør isolering med granulat, meget billigere end andre typer isoleringsmateriale.

Du bør dog først undersøge mulighederne for isolering af dit gulv, da der i nogle tilfælde kan være begrænsninger for, hvilken type isolering du kan vælge. Du kan med fordel søge råd og vejledning hos en faglært, med forstand på isoleringstyper og isolering af gulve.

Isolering af gulv

Isolering af sokkel og fundament udefra

Du har også den mulighed at isolere udefra, ved at isolere husets sokkel og fundament. Isolering af sokkel og fundament er egentlig ganske enkel, om end det kræver en del hårdt arbejde.

For at isolere sokkel og fundament på et hus, graves soklen fri, hvorefter der påføres isoleringsmateriale på soklerne. Der skal lægges en vandtæt membran hvor isoleringen skal påføres, og der skal afsluttes med en stålprofil, der forhindrer at der trænger vand ind i isoleringen, inden der også lægges grus og sten til dræning.

Også her kan du med fordel få råd og vejledning hos en fagmand, for at få afgjort hvilken type isolering, der er den bedste på lige netop dit hus og gulv.

Fordele ved isolering af gulv

Der er flere gode fordele ved en isolering af gulv, i tillæg til de penge du sparer på din varmeregning. Isoleringen af dit gulv vil blandt også give et bedre indeklima, hvor du ikke mindst vil undgå at der blive fodkoldt.

Det vil derudover også give en merværdi af din bolig, hvis du har isoleret dit gulv. Det vil nemlig være energibesparende for de nye ejere, og kan sikre en større salgspris.

De største fordele ved isolering af gulv er og bliver dog, at dit hus bliver meget bedre til at holde på varmen, hvilket vil mindske behovet for at varme huset op, og vil dermed spare dig for mange penge på din varmeregning.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave via kontaktformularen på 3byggetilbud.dk, kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv. Du skal altså ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig det fulde ansvar med, at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at få tilbud på din isolering af gulv, vil du opnå den store fordel, at de tilbud du vil modtage ofte er meget prisvenlige. Det skyldes at håndværkerne ved de er i hård indbyrdes konkurrence, hvilket ofte vil få dem til at sænke deres priser, og tilbyder mange andre gode fordele, i de tilbud de vil afgive på din opgave.

Der medfølger derudover en entreprisegaranti på din opgave, der dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv, i tilfælde af der er fejl og mangler ved leveringen af din opgave. Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil du altså være økonomisk forsikret for, at du modtager et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Der er altså mange gode og økonomiske fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk. Du får billige og fordelagtige tilbud, og skal ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, alt sammen helt gratis og uforpligtende, samt en økonomisk forsikring i form af den medfølgende entreprisegaranti, når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv:

  1. Benyt opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende en opgavebeskrivelse
  2. Fra din opgavebeskrivelse er modtaget går der højst tre dage før du modtager dine tilbud
  3. Du kan herefter vælge og acceptere det bedste tilbud på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv