Isolering af ydervæg udefra

Isolering af ydervæg udefra

En isolering af ydervæg udefra er en af de bedste måder at isolere dit hus på, hvor det især vil være på husets store facader, samt loft og tag, at meget af husets varme vil undslippe. Ved at isolere disse områder på dit hus, kan du mindske varmetabet i dit hus markant.

Skal du have lavet en isolering af ydervæg udefra kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om isolering af ydervæg udefra, herunder om priser og fordele, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en isolering af ydervæg udefra.

Du kan også få et tilbud allerede nu ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil på kun tre dage, vil modtage hele tre gratis, uforpligtende og prisvenlige tilbud på din isolering af ydervæg udefra.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk

Isolering af ydervæg udefra

Pris på isolering af ydervæg udefra

Prisen på isolering af ydervæg udefra kan variere en del, og hvor den ikke mindst vil være afhængig af, hvilken metode du vælger til din isolering af ydervæg udefra, samt flere andre faktorer. Afhængig af diverse faktorer vil prisen være på mellem 1.500 og 2.500 kr. pr. m2.

Da ovenstående priser er et udtryk for vejledende markedspriser, kan de ikke sige noget konkret og præcist om, hvad prisen på lige netop din isolering af ydervæg udefra koster. Ønsker du en mere reel pris på din isolering af ydervæg udefra, så får du det nemmest og bedst, ved at få et tilbud med pris af en håndværker.

Inden du vælger en håndværker til din opgave med isolering af ydervæg udefra, kan der fordel i at undersøge, om håndværkeren kommer fra det lokalområde hvor du bor i. Benytter du dig af en håndværker i dit lokalområde, kan du nemlig spare de udgifter væk, der ellers ville være forbundet med, at håndværkeren har en længere transport til og fra opgaven.

Du kan hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på isolering af ydervæg udefra, hvis du vælger at finde din håndværker med tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre for at modtage dine tilbud, er at indsende en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular, hvorefter du på under tre dage vil modtage din tilbud på efterisolering af ydervæg udefra.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk

Årlig besparelse på isolering af ydervæg udefra

Du kan spare mange penge på dine årlige udgifter til opvarmning af dit hus, hvis du sørger for at have en effektiv isolering. Isolering af ydervæg udefra er en af de måder hvorpå, at du kan opnå de største begrænsninger af varmetab på dit hus, og dermed opnå de største årlige besparelser.

Ved almindelige huse vil prisen på isolering af ydervæg udefra, kunne spare dig for mellem 5.000-10.000 kr. om året. Der er altså tale om mange penge der gør, at udgiften til at få isoleret din væg ude, vil have tjent sig selv ind igen på relativt få år.

Med tanke på de store besparelser du opnår, og de relativt få år der går, før investeringen har tjent sig selv ind igen, kan der være rigtig god ide i at undersøge, om det også giver mening med en isolering af ydervæg udefra på dit eget hus.

Isolering af ydervæg udefra

Det kan give mening med en hulmursisolering

I nogle tilfælde kan det give mere mening med en hulmursisolering. Til forskel fra en isolering af ydervæg udefra, så vil der med en hulmursisolering, isoleres i mellemrummet mellem for- og bagmuren på væggen eller muren.

Dette gør sig mestendels gældende på murstenshuse, da alle murstenshuse bygget efter 1920’erne, vil være opbygget med to mure, en formur og en bagmur, der er forbundet med murbindere, og hvor der er et hulrum mellem de to mure, som hele den samlede mur består af.

Har du et murstenshus med et uudnyttet hulrum, så vil det ofte være den billigere og bedre løsning, at få isoleret hulrummet i dine vægge. En hulmursisolering er en meget effektiv måde at isolere huset på, men kan som sagt i praksis, kun lade sig gøre ved murstenshuse.

Er hulrummene i dine vægge og mure på huset allerede isoleret, kan du med fordel også få isoleret dine vægge udefra, for at give ekstra isolering. Dette er dog meget sjældent nødvendigt, men der kan være tilfælde hvor det kan være en fordel.

Inden du beslutter dig for at isolere din væg udefra, eller isolere hulrummene med en hulmursisolering, kan det vær en rigtig god ide, først at forhøre dig hos en fagmand.

Hos en fagmand kan du få råd og vejledning til isolering af dit hus, og om det er bedste at isolering din væg udefra, eller om det er bedre med en hulmursisolering. I samme ombæring kan du få råd og vejledning til det komme byggeprojekt, og måske endda et tilbud med et overslag på en pris.

Hvordan isoleres en væg udefra

Typisk vil isolering af ydervæg udefra udføres ved, at ydervæggen isoleres udefra, hvorefter der opsættes en facade uden på den nye isolering. Det kan være en oppudsning af facaden, eller ved opbygning af et træskelet, der isoleres, hvorefter der påføres en let beklædning.

Afhængig af hvad din mur eller væg er bygget af, anbefales der et lag isolering på mellem 200 og 300 mm. Ved murstenshuse og andre tungere materialer, stilles der mindre krav til tykkelsen på isoleringen.

Der kan dog være begrænsninger på den tykkelse du kan bygge ud med, da du skal være opmærksom på dit tagudhæng. Oplever du begrænsninger på den tykkelse du kan udbygge med, er det muligt at kompensere, ved at benytte isoleringsmateriale med særlig god isoleringsevne.

Fordele ved isolering af ydervæg udefra

Der er flere fordele ved isolering af ydervæg udefra, hvor det ikke mindst er en stor fordel, at alt arbejdes foregår uden på huset, og at du derfor ikke vil være generet af arbejdet inde i din bolig.

Her følger nogle af fordelene ved isolering af hus udefra:

 • Alt arbejde foregår udendørs og du undgår derfor at blive generet indendørs af arbejdet
 • Du skal ikke rykke rundt på radiatorer, el kabler og lignende
 • Der vil ikke være tab af boligareal
 • Kuldebroer fjernes
 • Isolering udefra giver den mest effektive isolering af huset

Der er dog også nogle ulemper forbundet med isolering af ydervæg udefra:

 • Kan være begrænsninger i forhold til tagudhæng
 • Er som regel en dyrere løsning sammenlignet med isolering indefra huset
 • Der kan være mindre lysindfald hvis ikke vinduer trækkes med ud

Kan du selv stå for din isolering af ydervæg udefra

Du kan godt selv stå for din isolering af ydervæg udefra, men du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en let eller simpel opgave. Dertil er det afgørende for dine årlige besparelser, samt for begrænsningerne i dit varmetab, at din isolering af ydervæg udefra udføres helt korrekt.

Vi anbefaler derfor at du benytter dig af professionel hjælp, til at stå for at udføre din isolering af ydervæg udefra. På den måde er du sikret det bedste resultat, herunder de største begrænsninger af varmetab, samt de største besparelser på de årlige varmeudgifter.

Du finder nemmest og hurtigst professionel hjælp til isolering af ydervæg udefra, ved at indhente dine tilbud på 3byggetilbud.dk. Her kan du få hele tre gratis og uforpligtende tilbud på isolering af ydervæg udefra.

For at få dine tilbud er det eneste du skal gøre, at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud på under tre arbejdsdage. Du får altså hurtigt og nemt, tre helt gratis og uforpligtende tilbud på isolering af ydervæg udefra.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af ydervæg udefra

Ved at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, kan du få hele tre gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af ydervæg. Du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du din tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage.

Du skal altså ikke selv bruge en masse tid og besvær på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret for, at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave. Derudover opnår du flere andre gode fordele, der ikke mindst relaterer sig til de prisvenlige og fordelagtige tilbud.

De prisvenlige og fordelagtige tilbud hænger sammen med, at håndværkerne der afgiver tilbud ved, at de er i konkurrence med andre håndværkere om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at håndværkerne vil sænke deres priser, alt sammen til din økonomiske fordel.

Det er også værd at nævne den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikkerhed for, at du modtager et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af ydervæg udefra:

 1. Brug opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende en beskrivelse af din opgave
 2. Når du har indsendt en beskrivelse af din opgave modtager du inden for tre dage dine tilbud
 3. Du kan herefter vælge det tilbud der passer dig bedst og komme i gang med din opgave med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk