Loftisolering pris

Loftisolering pris

En loftisolering kan være en de bedste metoder til at isolere dit hus, og dermed spare penge på energi- og varmeregningen. Det skyldes ikke mindst at varm luft altid stiger opad, og hvor meget af den varme luft derfor, forsvinder ud gennem loft og tag på huset.

Med en loftisolering bliver dit hus bedre i stand til at holde på den varme luft, og du skal derfor ikke bruge den samme energi på at opvarme din hus. Derfor vil en loftisolering ofte føre til store besparelser på energi- og varmeregningen.

Du skal dertil være opmærksom på, at der kan gælde regler og lovkrav om, at du efterisolere dit hus, herunder loft og tag, i forbindelse med renoveringer på dit hus. Det er dog kun i det tilfælde at investeringen er rentabel, det vil sige, at investering kan betale sig selv hjem igen, inden for en overskuelig fremtid.

Det kan dog ofte betale sig at efterisolere et loft, da en loftisolering som nævnt ovenfor, er en af de bedste måder at isolere dit hus på, og dermed en af de bedste måder hvorpå, du kan opnå store besparelser på din energi- og varmeregning.

Har du derfor et loft der ikke er isoleret, så anbefaler vi at du som minimum undersøger mulighederne for, at du kan spare penge ved at efterisolere dit loft. At spare penge er dog ikke den eneste fordel ved en efterisolering af loftet.

Du vil samtidig opnå et bedre indeklima i dit hus, der i det lange løb vil være bedre for dit helbred. Ved at varmen ikke slipper nemt ud af dit hus, undgår du træk og kulde, hvilket ellers ville give større risiko for sygdom og svækket helbred.

Loftisolering

Loftisolering pris – hvad koster en loftisolering

En loftisolering er en rigtig god investering, og hvor der ikke engang behøver at gå mange år, før investeringen har tjent sig selv hjem igen. Afhængig af investeringens størrelse og de besparelser du vil opnå, kan en loftisolering tjene sig selv ind på mellem 5-15 år.

Med udgangspunkt i et hus på 100 m2 vil prisen på en loftisolering være i omegnen af 40.000 kr. Prisen inkluderer moms, nye dampspær og arbejdskraft. Skal du ikke have nye dampspær vil prisen være lidt billigere, og vil være i omegnen af 25.000-30.000 kr. inklusiv moms og arbejdskraft.

Du har også den mulighed at du selv kan stå for din loftisolering. I så fald vil der være mange penge at spare, hvor det anslås at du kan spare helt op mod 75%. Prisen på at isolere dit eget loft på et hus på 100 m2, vil være i omegnen af 10.000 kr. alt inklusiv.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de ikke kan sige noget præcist om, hvad prisen på lige netop din loftisolering vil være. Du får nemmest og bedst en reel pris på din loftisolering, ved at få en tilbud med pris af en isolatør.

Et godt tip når du skal finde en isolatør til din loftisolering, er at benytte dig af en isolatør i dit lokalområde. Ved at benytte en isolatør i dit lokalområde, skal du ikke betale ekstra for den længere transport, som vil være forbundet med en isolatør der kommer langvejs fra.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering

På 3byggetilbud.dk får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering, og hvor det eneste du skal gøre for at få dine tilbud, er at benytte opgaveformularen på siden, til at indsende en beskrivelse af din opgave.

Du får altså hurtigt og nemt tre tilbud på din loftisolering, da det kun tager fem minutter at indsende din opgavebeskrivelse, hvorefter 3byggetilbud.dk påtager sig hele ansvaret med, at finde tre isolatører med tilbud på din loftisolering. Du skal derfor ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, men opnår derudover flere andre gode fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk.

Du vil blandt andet modtage meget billige tilbud på din loftisolering, da isolatørerne på 3byggetilbud.dk, ved de er i hård konkurrence med andre isolatører. Det vil ofte føre til at de sænker deres priser, og tilbyder flere andre gode fordele i deres tilbud.

Derudover vil du være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din loftisolering. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering:

  1. Indsend en gratis opgavebeskrivelse
  2. Modtage tre uforpligtende tilbud på kun tre dage
  3. Accepter dit foretrukne tilbud og start med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering