Loftisolering

Loftisolering – information om priser og fordele ved at efterisolere dit loft

Ønsker du at opnå besparelser på din varmeregning, så kan det være en rigtig god ide, at du får undersøgt dine muligheder for en loftisolering. En loftisolering er nemlig en af de bedste måder hvorpå du kan efterisolere dit hus.

Ved at være en af de bedste måder at efterisolere dit hus på, er en loftisolering samtidig en de bedste måder hvorpå, du kan opnå store årlige besparelser på dine varmeregninger. Loft og tag er nemlig de steder på et hus, hvor der undslipper mest varmen ud af huset.

Du kan med fordel læse med videre her på siden, for at få information om priser og fordele ved en loftisolering, samt hvordan du finder frem til de bedste, og billigste tilbud på en loftisolering.

Vil du gerne have et tilbud på din loftisolering allerede nu, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og hurtigt kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering. Alt du skal gøre er således at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du din tre gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering, inden der er gået tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering

Loftisolering

Hvad koster en loftisolering

Prisen på en loftisolering på et almindeligt parcelhus vil være i omegnen af 40.000 kr. inklusiv moms, nye dampspær og arbejdskraft. Uden nye dampspær vil prisen falde en del, og vil være i omegnen af 25.000-30.000 kr. inklusiv moms og arbejdskraft.

Alternativ kan du selv stå for din loftisolering, hvilket i sagens natur vil være den billigste løsning. Står du selv for din loftisolering, må du påregne en pris i omegnen af 10.000 kr. alt inklusiv. Du bør dog kun selv stå for din loftisolering, hvis du har viden og kompetencer på området.

For at gøre din loftisolering så billig som muligt, er det nyttigt at bruge en håndværker, der befinder sig tæt ved det lokalområde du bor i. Har håndværkeren en længere transport forbundet med opgaven, vil det afspejle sig i en højere pris, for at håndværkeren kan få dækket udgifter til transporten. Ved at benytte en håndværker i dit lokalområde, undgår du de udgifter, der normalvis vil være forbundet med håndværkerens længere transport.

Vi gør i øvrigt opmærksom på at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget præcist om, hvad lige præcist din loftisolering vil koste. Ønsker du en reel pris på din egen loftisolering, så får du det nemmest ved at få et tilbud med pris på loftisolering af en håndværker.

På 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud med på på din loftisolering, hvor alt du skal gøre for at få dine tilbud, er at indsende en beskrivelse af din opgave. Herefter får du dine tilbud med pris, og kan på den måde hurtigt og nemt, få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på din loftisolering.

Samtidig vil 3byggetilbud.dk sørge for at finde tre håndværkere med tilbud, der alle befinder sig i dit lokalområde. Dermed kan du på en og samme tid få tilbud med pris på din loftisolering, samtidig med at spare penge ved at få tilbud fra håndværkere i dit lokalområde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering

Du opnår en stor årligt besparelse med en loftisolering

Ved en loftisolering vil du opnå store årlige besparelser på dine faste udgifter, da loftisolering vil sørge for, at du ikke skal bruge nær så meget energi, på at få opvarmet dit hus. Loftisoleringen vil nemlig holde bedre på varmen, og behovet for at opvarme din bolig, vil derfor falde markant.

Loftisolering er faktisk blandt de bedste måder, hvorpå du kan holde på varmen i dit hus. Det skyldes at varm luft altid stiger opad, og derfor vil søge mod loft og tag på dit hus. Her vil varmen undslippe hvis ikke der er isoleret korrekt. Det gør en loftisolering en af de mest energibesparende isoleringer, kun overgået af isoleringen i de store facader på dit hus.

Det anslås at du kan opnå en årlig besparelse på mellem 10.000-20.000 kr. ved et almindeligt parcelhus på omkring 100 m2, og alt afhængig af hvilken energikilde du benytter dig af, under opvarmningen af dit hus. Bruger du en dyrere energikilde, vil du opnå de største besparelser på dine faste udgifter.

Bruger du fjernvarme som energikilde i dit hus, så vil besparelsen være tættere på de 10.000 kr. årligt, sammenlignet med olie og gas, hvor besparelsen vil være tættere på de 20.000 kr. årligt.

Loftisolering

Husk der er krav om at du efterisolere ved renoveringer på dit hus

Skal du i gang med renoveringer på dit hus af den ene eller anden art, så skal du være opmærksom på, at der gælder krav om efterisolering. Det gælder således også ved renoveringer på tagkonstruktioner og loft.

Er du derfor i gang med andet arbejdet på dit hus, eksempelvis en udskiftning af taget, skal du være opmærksom på de krav, der er om at du efterisolere dit hus.

Vær samtidig opmærksom på at dette krav kun gælder, så længe investeringen er rentabel. Det vil sige at der kun er krav om at du efterisolere, i det tilfælde hvor efterisoleringen, vil tjene sig selv ind igen inden for en overskuelig fremtid.

For at undersøge om investeringen på din efterisolering vil være rentabel, skal du gange den årlige besparelse i kroner, med levetid i år, og til sidste dividere med prisen på investeringen. Er resultatet du når frem til over 1,33, så er din efterisolering rentabel, og der vil derfor være krav om, at du får efterisoleret dit hus.

Typer af isoleringsmateriale

Du kan vælge enten at få dit loft isoleret med granulat eller med isoleringsbatts. Det bedste resultat opnås med granulat, der dog er en dyrere umiddelbar investering, mens du får en billigere løsning med isoleringsbatts, om end du ikke opnår den samme kvalitet i isoleringen.

Det er dog svært at sige noget om hvilken af de to der er bedst, og selvom granulat som udgangspunkt er bedre, er der mange tilfælde hvor, at det vil være bedre med isoleringsbatts. Om du skal vælge den ene eller anden form for isoleringsmateriale, afhænger derfor ikke mindst af det loft der skal isoleres.

Dit valg af isoleringsmateriale kan også mange gange afhænge af, om du vælger at isolere dit loft selv, eller om du lader en professionel om arbejdet. Overordnet set anbefaler vi isoleringsbatts hvis du selv står for din isoleringsopgave.

Loftisolering

Kan du selv stå for din loftisolering

At lægge isolering er ikke blandt de sværeste håndværksopgaver, og har du derfor hænderne skruet bare en lille smule ordentligt på, så kan der være god økonomisk grund til, at du selv står for din loftisolering.

Du bør dog til enhver tid forhøre dig hos en professionel fagmand, da det er vigtigt din loftisolering udføres korrekt. Udføres din loftisolering ikke korrekt, vil du ikke opnå de besparelse, som du ellers ville have haft mulighed for.

For at opnå det bedste resultat er det dog anbefalet, at du benytter dig af en professionel håndværker. På den måde opnår du nemlig det bedste resultat og de største besparelser, samtidig med at du ikke selv skal bruge tid og besvær på, at stå for at isolere dit eget loft.

Så selvom der er en umiddelbar merudgift forbundet med en professionel håndværker, så kan det i sidste ende vise sig, at være det der gør du opnår de største besparelser. Der kan derfor også være rigtig god økonomisk grund, til at gøre brug af en professionel håndværker til din loftisolering.

Vil du gerne have hjælp af en professionel håndværker til din loftisolering, så finder du nemmest en håndværker på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er således at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dit tilbud på en loftisolering på bare tre dage.

Faktisk får du hele tre gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering, når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk, og slipper dermed for at bruge tid og besvær, på selv at skulle lede efter en håndværker med tilbud på din loftisolering.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering

Når du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du på blot tre arbejdsdage, modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering. Du sparer dermed en masse tid og besvær væk, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde, med at finde et tilbud på din loftisolering.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde tilbud på din loftisolering, opnår du derudover den store fordel, at de tilbud du modtager vil være meget billige. Det vil de være fordi, at håndværkerne ved der er hård konkurrence om at vinde opgave, hvilket ofte fører til, at håndværkerne sænker pris og tilbyder andre gode fordele i deres tilbud.

Når du accepterer et af de gratis og uforpligtende tilbud du vil få på 3byggetilbud.dk, medfølger der derudover en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af, at din loftisolering leveres med fejl og mangler. Du opnår dermed økonomisk sikkerhed for, at din loftisolering udføres korrekt. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering:

  1. Indsend en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  2. Du modtager herefter tre gratis, uforpligtende og billige tilbud inden for kun tre dage
  3. Vælg det bedste tilbud og håndværkeren vil starte med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din loftisolering