Nedlæg krybekælder er det en god ide

Nedlæg krybekælder er det en god ide

Har du en krybekælder under dit hus, bolig, sommerhus eller andet for at undgå fugt og svamp i fundamentet, og har du stadig kolde og fugtige gulve, så bør du overveje om det er en god ide, at nedlægge din krybekælder og erstatte den med et terrændæk.

Med et terrændæk kan du opnå en bedre isolering, og med indlagt gulvvarme, som er meget praktisk ved et terrændæk, så er du samtidig sikret den optimale opvarmning nedefra i dit hus eller bolig.

Inden du vælger at nedlægge din krybekælder, er det dog også vigtigt at være opmærksom på, at der både er fordele og ulemper ved at nedlægge krybekælder, med henblik på at opbygge et terrændæk.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at nedlægge din krybekælder, og med henblik på at opbygge et nyt terrændæk, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får relevant information om priser og fordele, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en nedlægning af din krybekælder.

Du kan også få et tilbud på nedlægning af din krybekælder allerede nu. Ønsker du et tilbud på nedlægning af din krybekælder, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedlægning af krybekælder

Nedlæg krybekælder er det en god ide

Nedlæg krybekælder – fordele og ulemper

Der er både klare fordele og ulemper ved at nedlægge krybekælder, for efterfølgende at opbygge et nyt terrændæk. Du bør være sikker på at du til fulde forstår disse fordele og ulemper, inden du påbegynder arbejdet med nedlægning af krybekælder og opbygning af nyt terrændæk.

Fordele:

 • Bedre isolationsevne
 • Mindre træk
 • Varmere overflader
 • Bedre indeklima
 • Mulighed for gulvvarme
 • Øget værdi af dit hus eller bolig

Ulemper:

 • Relativt dyr investering
 • Omfattende ombygning og renovering

Hvorfor terrændæk som erstatning til krybekælder

Et terrændæk giver en bedre isoleringsevne af dit hus eller bolig, hvilket øger evnen til at holde på varmen, sparer dig for penge på varmeregningerne, og vil samtidig sikre et bedre indeklima. Dertil åbner et terrændæk op for en række praktiske muligheder.

Du vil blandt andet kunne få indlagt en radondug, der har til formål at beskytte mod at radon og fugt trænger ind i huset. Radon er en ædelgas der siver ind gennem sprækker og revner i fundament og facader. Der er negative konsekvenser forbundet med radon, hvor det ikke mindst er risikoen for lungekræft der øges markant.

Der vil også være rigtig god mulighed for at få indlagt gulvvarme, da installering af gulvvarme i et terrændæk er meget nemt og praktisk. Med gulvvarme får du endnu nemmere ved at opvarme din bolig, samtidig med at terrændækket giver øget isolationsevne.

Sådan nedlægges en krybekælder

Før selve arbejdet med at nedlægge krybekælderen kan påbegyndes, er det vigtigt først at sikre at el, varme og vand er afinstalleret, så der ikke opstår brud og skader under nedlægningen af krybekælderen.

Herefter kan det eksisterende gulv fjernes, så der kan gøres plads til, at der kan graves ud til det nye terrændæk. Når der er gravet ud til terrændækket kan etableringen påbegyndes, hvor der startes med et drænlag, betonplader, isolering. Afslutningsvis kan du med fordel installere gulvvarme i terrændækket, inden der lægges et nyt gulv.

Gør-det-selv eller professionel hjælp

At nedlægge en krybekælder og etablere et nyt terrændæk, er på ingen måder en simpel eller nem opgave. Dertil er det vigtigt at have forstand på el, varme og vandinstallationer, samt at have en større ekspertise og erfaring inden for byggefaget.

Det er samtidig en forholdsvis dyr investering der, hvis den etableres korrekt, kan spare dig gode penge på de årlige energiregninger. Derfor kan det være en rigtig god ide, at få professionel hjælp til at nedlægge din krybekælder og etablere et nyt terrændæk.

Med professionel hjælp er du sikret og garanteret til tilfredsstillende resultat, hvor du kan være sikker på, at du opnår de fordele der kommer ved at nedlægge en krybekælder, med henblik på at etablere et terrændæk. Du er således bedre sikret at dit hus bliver ordentligt isoleret, og at du opnår besparelser på de årlige energiregninger.

Vil du gerne have professionel hjælp til at nedlægge din krybekælder, samt at få etableret et nyt terrændæk, så får du tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Det eneste du skal gøre for at få dine tilbud er, at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tilbud på kun tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedlægning af krybekælder

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedlægning af krybekælder på 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. Du skal blot benytte opgaveformularen på siden, hvorefter du modtager dine tilbud på under tre arbejdsdage.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk slipper du altså for selv, at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, med at finde håndværkere med tilbud på din opgave. Det ansvar påtager 3byggetilbud.dk sig til fulde, og som sagt helt gratis og uforpligtende.

Der er dog også flere andre gode fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk, hvor du ikke mindst vil modtage billige og fordelagtige tilbud. De billige og fordelagtige tilbud hænger sammen med, at håndværkerne ved de er i hård konkurrence med andre håndværkere, og de vil derfor ofte sænke deres priser og tilbyde flere andre gode fordele.

Dertil vil der medfølge en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud, du har fået af en håndværker gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv, og er dermed din økonomiske sikring for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk:

 1. Beskriv din opgave og send den ind til 3byggetilbud.dk via opgaveformularen på siden
 2. Du vil herefter modtage dine gratis tilbud på under tre arbejdsdage
 3. Vælg det bedste tilbud og start med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedlægning af krybekælder