Omfugning af hus priser

Omfugning af hus priser – information om priser og fordele ved omfugning af hus

Når fugerne på dit hus slides til vil der med tiden opstår huller, sprækker og revner i fugerne, hvilket kan have flere negative konsekvenser. Her vil risikoen for at der trænger vand og fugt ind i huset ikke mindst være et alvorligt problem, ligesom også risikoen for invasion af murbier og andre insekter stiger markant.

Det kan derfor mange gange være en rigtig god ide at få foretaget en omfugning af dit hus, så snart der viser sig tegn på nedslidte fuger på huset. Undlader du at gøre noget ved problemet, vil du på sigt ende med dyre udgifter, forbundet med renoveringer som følge af fugtskader og invasion af insekter.

Ønsker du at vide mere om omfugning af hus, herunder om priser og fordele, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar information om omfugning af hus, samt viden om hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en omfugning.

Vil du gerne have et tilbud på din omfugning af hus allerede nu, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du hurtigt og nemt kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på din omfugning. Du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus

Omfugning af priser

Omfugning af hus priser – hvad koster en omfugning af hus

Prisen på en omfugning af hus vil som regel være i omegnen af 500 kr. pr. m2. Prisen vil inkluderer arbejdskraft, herunder med udkradsning af eksisterende fuger. Uden udkradsning vil prisen falde en smule, og vil være omkring 350 kr. pr. m2. Det kan altså betale sig, selv at stå for udkradsning af de eksisterende fuger.

Prisen kan dog varierer fra opgave til opgave, hvor der blandt andet vil være merudgifter forbundet med, at der skal opstilles stillads, samt eventuel affaldshåndtering og bortskaffelse.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor ikke kan sige noget præcist, om prisen på lige netop din omfugning af hus. Du kan med fordel indhente et tilbud med pris på din omfugning af hus, hvis du ønsker en mere reel pris på din egen omfugning.

Et godt tip til når du skal finde en håndværker med tilbud på din omfugning af hus er, at finde en håndværker i det lokalområde hvor du bor. På den måde kan du undgå de ofte mange udgifter forbundet med, at håndværkeren skal have dækket sine transportudgifter, og som derfor vil hæve prisen.

På 3byggetilbud.dk får du hurtigt tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på din opgave, og kan samtidig få tilbud fra håndværkere i dit lokalområde, så du kan undgå ekstra udgifter til håndværkerens længere transport.

Det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, herunder at du ønsker tilbud fra håndværkere i dit lokalområde, og så vil du modtage dine tilbud på kun tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus

Hvorfor omfugning af hus er en god ide

En omfugning af hus handler i bund og grund om at de gamle fuger kradses ud, hvorefter der påføres nye fuger. I takt med at fugerne på et hus bliver udsat for slitage og får skader, vil der opstå sprækker og revner i fugerne.

Er der revner og sprækker i fugerne på et hus, så opstår der en øget risiko for, at der trænger vand og fugt ind i huset, hvor det kan føre til omfattende skader. Dette er blot en af mange grunde til, at det kan være en god ide med en omfugning af hus.

Der er dog flere andre gode grunde til at få en omfugning af hus, hvor en omfugning blandt andet kan forskønne et hus, der ellers fremstår ældre og slidt. Huller, revner og sprækker i fugerne på et hus, øger derudover også risikoen for invasion af murbier og andre insekter.

Som det kan ses er der flere gode grunde til at få foretaget en omfugning af hus, så snart der er tegn på at fugerne på huset er slidt, eller at der er opstået huller, sprækker og revner i fugerne.

Omfugning af hus priser

Typer af mørtel du kan anvende ved omfugning af hus

Der findes overordnet set to typer af mørtel der anvendes på nye murstenshuse og ved omfugning, navnligt hydraulisk kalkmørtel og kalk-cement mørtel. Som udgangspunkt er det vigtigt, at du benytter den samme mørtel som er på resten af huset.

Det kan ikke altid være nemt at se hvilken type mørtel, der har været brugt i de eksisterende fuger på dit hus. Alderen på dit hus vil dog mange gange kunne sige noget om, hvilken type mørtel der er blevet brugt.

På huse efter 1970’erne vil der som regel være brugt kalk-cement mørtel, da det i denne periode blev alment kendt, at kalk-cement mørtel er stærkere og mere holdbar, sammenlignet med hydraulisk kalk-mørtel.

Er du stadig i tvivl om hvilken mørtel der er anvendt på fugerne i dit hus, så kan en fagmand hurtigt kunne fastslå og afklare dette spørgsmål for dig. Benytter du dig af en professionel til din omfugning af hus, så vil du til enhver tid være sikret, at der bliver anvendt den korrekte mørtel.

Undersøg fordelen ved at udskifte mursten når du alligevel foretager en omfugning af hus

I mange tilfælde vil det ikke kun være fugerne der er nedslidte, da også selve murstene kan være slidt ned eller blevet beskadiget. Når du alligevel er igang med at omfuge huset, kan der være stor økonomisk fordel i, at udskifte dine slidte og beskadigede mursten i forbindelse med omfugningen.

På den måde kan du spare de udgifter væk der er forbundet med, at skulle udskifte murstene på dit hus på et senere tidspunkt. Her ville du nemlig alligevel skulle kradse eksisterende fuger omkring murstene væk, der efterfølgende også skulle omfuges, så snart de nye mursten er på plads.

Vær dog opmærksom på at prisen vil stige, hvis du også ønsker nye mursten i dit hus, i forbindelse med en omfugning af husets fuger. Prisen vil dog være betragteligt lavere, end hvis du først udskiftede dine mursten på et senere tidspunkt.

Gør-det-selv eller professionel hjælp til omfugning af hus

Du kan i både teori og praksis godt selv stå for omfugning af hus, hvor der ikke mindst kan være fordel i, at du selv står for udkradsning af de eksisterende fuger. På den måde kan du nemlig spare den del af udgifterne væk.

Du bør dog overlade ansvaret for selve omfugningen af dit hus til en professionel murer, medmindre du selv har den fornødne erfaring og ekspertise med omfugninger. Med en professionel sikrer du dig bedst muligt, at du ender med det resultat du havde ønsket dig på forhånd.

Ønsker du at finde en professionel murer til at stå for din omfugning af hus, så kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du så let som ingenting kan få tre gratis og uforpligtende tilbud, på en omfugning af hus af professionelle murere.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus på 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din omfugning og opgave til 3byggetilbud.dk, får du på kun tre arbejdsdage tre gratis og uforpligtende tilbud på din omfugning af hus. Du slipper dermed for selv at skulle lede efter murere med tilbud på din opgave, men opnår derudover også flere andre gode fordele gennem 3byggetilbud.dk.

Du vil blandt andet modtage billige og fordelagtige tilbud på din omfugning, da murerne der byder på din opgave ved, at der er hård konkurrence med andre murere, og de derfor ofte vil tilbyde gode priser og andre gode fordele.

Derudover medfølger der en entreprisegaranti på din opgave, når du vælger at accepterer et tilbud fra en murer, som du har fundet gennem 3byggetilbud.dk. Du er dermed økonomisk sikret i tilfælde af, at din opgave bliver leveret med fejl og mangler, da entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Som det kan ses er der rigtig mange gode grunde, og store fordele, forbundet med at benytte 3byggetilbud.dk. Du slipper således for alt det opsøgende arbejde, da du nemt og hurtigt kan indsende en opgavebeskrivelse, vil modtage billige og fordelagtige tilbud, være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti, og bedst af alt, så får du det hele ganske gratis og uforpligtende.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus:

  1. Beskriv din omfugning og indsend din opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
  2. Du vil herefter modtage dine tilbud på omfugning af hus på kun tre dage
  3. Accepter det bedste tilbud og kom i gang med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus