Renovering af hus

Renovering af hus

Der kan være mange gode grunde til at få en renovering af hus, hvor det både kan gælde om at forskønne huset, og for at skabe et nyt udtryk, men hvor der også kan være store økonomiske fordele i efterisoleringer og lignende.

Ved renovering af hus er der mange opgaver man kan gå i gang med, og det kan derfor være en rigtig god ide, at undersøge de mange muligheder nærmere. Der vil nemlig være stor forskel på de besparelser der kan opnås ved efterisoleringer, alt afhængig af hvilke dele af huset der efterisoleres.

På samme måde vil nogle renoveringer også have en mere direkte effekt på husets udtryk, hvor renoveringer på facader og tag udendørs på boligen kan gøre en kæmpe forskel, mens indvendige renovering på vægge, loft, gulv, køkken, badeværelse og meget mere, også kan gøre en kæmpe forskel i det indvendige udtryk på et hus.

Her på siden har vi samlet en lang række artikler og indhold om renovering af hus, som du med fordel kan dykke ned i, for på den måde at finde inspiration til din egen renovering af hus, og for samtidig at se på, hvordan du opnår de største besparelser ved efterisoleringer.

Renovering af hus

Vær opmærksom på lovkrav ved renovering af hus

Når du renoverer på dit hus skal du være opmærksom på, at der stilles krav til at huset efterisoleres, i forbindelse med renoveringer på huset. Dette gælder eksempelvis for nye tagbelægninger, gulve, facader, tilbygninger og meget andet.

Reglerne om efterisolering gælder dog kun i det omfang, at investeringen i efterisoleringen er rentabel. At efterisoleringen skal være rentabel betyder, at investeringen skal kunne betale sig selv ind igen, inden for given og fastsat tidsperiode.

Dertil skal du også være opmærksom på andre og mere generelle regler, som du finder i Byggereglementet, samt på din kommunes lokalplaner, som kan stille bestemte krav til renoveringer af huse i lokalområdet.

Endvidere kan der være servitutter og ejendomsforbehold på dit hus eller bolig, som det vil være nødvendigt at du respekterer, og som kan sætte begrænsninger for, hvilke renoveringer du kan foretage på dit hus.

Hvad kan du finde her på siden

Her på siden finder du en lang rækker artikler og indlæg om renovering af hus, og hvor vi blandt andet har set nærmere på gulve, tage, vinduer, loft, krybekælder, terrændæk, vægge og meget andet.

Du kan med fordel læse med i vores mange artikler og indlæg, så du bliver godt klædt på til, at komme i gang med dine egne projekter og renoveringer på dit hus. Har du spørgsmål til noget af det indhold du finder her på siden, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, og så vil vi bestræbe os på at hjælpe dig så godt vi kan.