Efterisoleringen.dk

Efterisolering

Velkommen til efterisoleringen.dk der er din vidensportal om efterisolering af hus, herunder loftisolering, isolering af vægge, gulve, og meget andet.

Ved at efterisolere dele eller hele dit hus, vil du kunne opnå store besparelser på den energi du bruger, i forbindelse med opvarmningen af dit hus.

Vil du derfor gerne vide mere om efterisolering, og hvordan du kan opnå store besparelser på dine udgifter til energi og varme, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om efterisolering.

Efterisolering

Efterisolering af hus

En efterisolering af hele dit hus kan være en omfattende opgave, der samtidig vil koste rigtig mange penge. Mange gange er det i praksis kun dele af huset der vil blive efterisoleret, da det ellers i de fleste tilfælde vil være nemmest og billigst, at rive det gamle hus ned for at bygge et nyt.

Du kan derfor med fordel undersøge hvor i dit hus det giver mest mening at efterisolere, for på den måde at opnå de største besparelser på din energi og varme. Et hus der er godt isoleret vil holde meget bedre på varmen, hvilket mindsker behovet for at varme huset op.

Det vil især være efterisolering forbundet med loftisolering og isolering af ydervægge på dit hus, at du vil kunne opnå de største besparelser. Det skyldes at størstedelen af varmetabet på et hus, vil være gennem de store ydervægge på huset, samt via loftet, da den varme luft altid søger opad, og derfor vil søge mod loftet, hvor den varme luft vil forsvinde ud gennem loftet.

Derudover kan det være en god ide at undersøge mulighederne for en isolering af dit gulv, hvor det mange gange kan betale sig at få installeret gulvvarme. Endeligt bør du også undersøge muligheden for, at du kan få installeret nye og mere energibesparende vinduer.

Der er også andre måder hvorpå du kan efterisolere dit hus, men disse er de bedste og første steder du bør starte med at undersøge. Du kan se mere om loftisolering, isolering af ydervægge, gulv og nye vinduer i det følgende.

Efterisolering

Loftisolering

Meget af varmetabet i et hus vil ske gennem loftet, da den varme luft altid vil stige opad. Den varme luft i dit hus vil derfor altid søge mod loftet, hvor den varme luft, hvis der ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil slippe ud gennem loft og tag.

Derfor bør du efterisolere dit loft hvis ikke dit loft er tilstrækkeligt isoleret, da der vil være meget store besparelser på dine energi- og varmeregninger til følge. Alt afhængig af størrelsen på loftet, og de besparelser du kan opnå ved at efterisolere dit loft, vil det tage mellem 5-15 år før investeringen har tjent sig selv hjem igen.

Se mere om loftisolering.

Isolering af ydervæg

Ydervæggene på dit hus er, sammen med loftet, det sted på dit hus, hvor der vil ske det største varmetab. Er dine ydervægge ikke tilstrækkeligt isoleret, vil varmen i dit hus have nemt ved, at trænge ud gennem de store facader på dine ydervægge.

Når du skal undersøge mulighederne for en efterisolering af hus, så er en isolering af ydervæg, sammen med en loftisolering, de to steder du bør starte med at se nærmere på.

Investeringen på en isolering af ydervæg er ikke så stor, når man sammenholder prisen med de besparelser du vil opnå. Du kan spare helt op mod 5-10.000 kr. om året på energi og varme, og det tager kun ganske få år, før at investeringen har tjent sig selv ind igen.

Se mere om isolering af ydervæg.

Isolering af gulv

Du kan med fordel også se nærmere på en isolering af dit gulv, der forhindrer kold luft i at trænge op gennem undergrunden og fundamentet på dit hus. Det kan gøre det meget fodkoldt, og medfører også en lavere temperatur i dit hus, og dermed et større behov for at varme dit hus op.

Se mere om isolering af gulv.

Nye vinduer

Har du gamle vinduer kan det også være en rigtig god ide, at undersøge de besparelser du kan opnå, ved at installere nye og mere energibesparende vinduer. Afhængig af dine eksisterende vinduer, og de nye vinduer du vælger at få installeret, kan du spare mellem 3-5.000 kr. om året på dine udgifter til energi og varme.

Se mere om nye vinduer.

Renovering af hus

I tillæg til den meget information, råd og vejledning du finder til efterisolering af hus her på siden, så kan du også finde en masse brugbar information, råd og vejledning til renovering af dit hus.

Her har vi blandt andet set nærmere på renovering og udskiftning af tag, samt på diverse former for indkørsler til dit hus. Du finder dog også meget andet relevant information og viden om renovering af hus, blandt andet om nedlægning af krybekælder, omfugning af hus, og om slibning af gulv.

Tag

Skal du have renoveret eller udskiftet dit tag, så finder du her på siden en masse brugbar information, om alt lige fra de forskellige typer tagbelægninger, undertage, understrygning, tagmaling, algebehandling og meget mere.

Se mere om tag.

Indkørsel

Skal du have en ny indkørsel har vi råd og vejledning til gør-det-selv projekter, de forskellige typer indkørsler du kan vælge mellem, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på en ny indkørsel.

Se mere om ny indkørsel.

Nedlægning af krybekælder

Ved at nedlægge din krybekælder kan du erstatte med et terrændæk, kan du opnå en meget bedre isolering af dit hus. Samtidig er et terrændæk meget velegnet til gulvvarme, hvilket giver en endnu bedre opvarmning af dit hus. Med et terrændæk opnår du blandt andet bedre isolation, mindre træk, varmere overflader, og generelt et bedre indeklima.

Se mere om nedlægning af krybekælder.

Slibning af gulv

Har dit gulv brug for en slibning finder du alt den viden du skal bruge, både for selv at kunne stå for en slibning af dit gulv, men også hvis du skal bruge en professionel gulvsliber. Du finder særligt viden om slibning af trægulv, betongulv og epoxygulv.

Se mere om slibning af gulv.

Varmepumper

Der er mange forskellige varmekilder du kan gøre brug af, når du skal have opvarmet dit hus eller bolig. Der kan være mange penge at spare, ved at skifte til den rigtige varmekilde. En af de mest økonomiske varmekilder du kan få er varmepumper, herunder luft til luft og luft til vand varmepumper. Afhængig af din nuværende varmekilde, kan du spare mellem 50-75% på dine udgifter til varme med en varmepumpe.

Se mere om varmepumper.

Efterisolering

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering af hus

Hvad enten du skal have efterisoleret hele huset, eller blot skal have efterisoleret dele af dit hus, så kan du på 3byggetilbud.dk få tre gratis og uforpligtende tilbud på din efterisolering. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud på efterisolering inden for kun tre dage.

Der er gode fordele forbundet med at få dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvor du for det første vil spare en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med, at finde en håndværker med tilbud på din efterisolering.

Derudover vil de tilbud du vil modtage på din efterisolering være meget prisvenlige og fordelagtige tilbud, hvilket skyldes den store konkurrence håndværkerne imellem om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at de tilbyder lavere priser og andre gode fordele.

Ved at acceptere et af de tilbud du vil modtage gratis gennem 3byggetilbud.dk, vil der medfølge en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af, at din opgave bliver leveret med fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Som det kan ses er der mange gode fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, når du skal finde en håndværker der kan stå for efterisoleringen af dit hus. Du slipper for selv at stå for det opsøgende arbejde, vil modtage meget fordelagtige tilbud, alt sammen helt gratis, og vil dertil være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering.