Skjult brønddæksel

Skjult brønddæksel – information om priser og fordele ved et skjult brønddæksel

Har du et brønddæksel på din terrasse eller i din indkørsel, så kender du måske til følelsen af, at brønddækslet bryder med det æstetiske i din belægning. Derfor vælger mange at få et skjult brønddæksel, for at give et mere ensartet udtryk i belægningen.

Du slipper nemlig ikke for at have et brønddæksel, da de er en essentiel del af kloaksystemet, og som leder vandet væk fra din grund. Det ændrer dog ikke ved, at de gammeldags brønddæksler ofte vil se grimme ud, på en ellers pænt belagt terrasse eller indkørsel.

Løsningen er derfor ikke at undlade at have et brønddæksel, men i stedet forsøge at skjule det bedst muligt. Det kan eksempelvis gøres ved at lægge fliser eller en græsplæne ovenpå brønddækslet, men dette skaber til gengæld et andet problem, da det besværliggør adgangen til kloakken.

Vi anbefaler i stedet at du ser nærmere på et Jesmig brønddæksel, der giver mulighed for næsten helt at skjule dit brønddæksel, uanset hvilken type belægning du har. Et Jesmig brønddæksel er nemlig en integreret del af din belægning, der skjuler dit brønddæksel godt ved første øjekast.

Skjult brønddæksel

Vi anbefaler et skjult brønddæksel fra Jesmig

Jesmig er en dansk virksomhed stiftet i 2008 af Jesper Walther Rasmussen. Ideen til et skjult brønddæksel fik han, da han som så mange af os andre, synes at et almindeligt brønddæksel var en uskøn del af en belægning.

Det fik ham til at tænke om der kunne være en måde hvorpå, det ville være muligt at få skjult brønddækslet på en måde, så det ikke brød med det resten af udtrykket på belægningen. Løsningen blev et integreret brønddæksel, der nemt kunne tilpasses enhver type belægning.

Siden starten på Jesmig er produktsortimentet blevet udvidet, så det nu også inkluderer specialdæksler, afløbsriste, linjerister, integrerede el-stikkontakter og meget andet.

Et skjult brønddæksel fra Jesmig kan altså nemt tilpasses enhver belægning, uanset mønster og type af sten eller fliser, og selv hvis brønddækslet skal indgå som en del af en græsplæne. Ønsker du derfor at skjule udtrykket fra dit brønddæksel, så er et Jesmig brønddæksel den oplagte og mest praktiske løsning.

Når du køber et Jesmig skjult brønddæksel skal du være opmærksom på belastningsklassen. Afgørende for dit valg af brønddæksel, herunder belastningsklassen, vil være vægten og påvirkningen fra den trafik, som er tiltænkt at være på belægningen. Der er således stor forskel på belastningsklassen ved en indkørsel, sammenlignet med en terrasse.

Hvad koster et skjult brønddæksel fra Jesmig

Prisen på et Jesmig brønddæksel vil lige fra omkring 1.000 kr. og op til et par tusinde kr. Prisen vil ikke mindst afhængig af størrelsen og typen på brønddækslet.

Vær opmærksom på at prisen kun dækker over selve det skjule brønddæksel, og ikke på den efterfølgende installation. Står du selv for denne vil prisen ikke påvirkes yderlige, men skal du have hjælp til din installation, må du påregne en merudgift til håndværkeren der skal installere brønddækslet.

Når du skal have hjælp af en håndværker til installationen af dit skjulte brønddæksel, så kan der være stor økonomisk fordel i, at finde en håndværker i det lokalområde hvor du bor. På den måde kan du nemlig spare de udgifter væk, der ellers vil være forbundet med håndværkerens ekstra transport.

Du kan hurtigt og nemt finde en håndværker til installationen af dit skjulte brønddæksel på 3byggetilbud.dk. Du skal således blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud indenfor kun tre dage.

Samtidig kan du bede om at få tilbud fra håndværkere i dit lokalområde, så du på den måde kan spare de udgifter væk, der ellers vil være forbundet med håndværkerens længere transport.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation af skjult brønddæksel

Andre produkter fra Jesmig

I tillæg til det skjulte brønddæksel tilbyder Jesmig flere andre integrerede produkter til haven og grunden, som du med fordel kan se nærmere på. Her anbefaler vi ikke mindst linjeriste og el-stikkontakter.

Linjeriste har du uden tvivl stiftet bekendtskab med og sikker uden at være klar over det. Du kan således finde linjeriste overalt i landet, og på både private og offentlige grunde. Som noget smart er der med linjeriste fra Jesmig, sikkerhed mod at du taber nøgler og andet ned i risten.

Et andet smart og praktisk produkt fra Jesmig er deres el-stikkontakter, som er særligt beskyttet mod de danske vejrforhold, og dermed er et oplagt valg, hvis du ønsker mulighed for strøm.

Kan du selv lægge et skjult brønddæksel fra Jesmig

Du kan godt selv lægge et skjult brønddæksel, så har du mod på et gør det selv projekt, så følger der her en grundlæggende gennemgang. Du bør dog undersøge hele processen nærmere, så du er sikker på at dit skjulte brønddæksel installeres korrekt.

Inden vi ser nærmere på hvordan et skjult brønddæksel installeres, er det nødvendigt først at forstå opbygningen af et brønddæksel. Et brønddæksel består således af et skørt, der lægges ned i selve brønden, samt af selve dækslet indeholdt i en ramme.

Når brønddækslet skal installeres placeres skørtet som sagt ned i selve brønden, hvorefter højden på brønden tilpasses. Der skal lægges et lag mørtel omkring, så der undgås at der kommer grus ned i brønden. Det vil nemlig med tiden føre til tilstopninger i kloakken.

Når hele brønddækslet er lagt skal der skæres sten eller fliser til, der limes fast til brønddækslets overflade. Det er vigtigt at du bruger masser af lim, og at du bruger speciel fliselim til opgaven.

Det er vigtigt du er opmærksom på autorisationsloven ved gør det selv projekter

Det er meget vigtigt du er opmærksom på autorisationsloven, i forbindelse med at du installere dit eget brønddæksel. Ved alt slags arbejde med spildevand og kloak der tilgår en offentlig kloak, er der krav om at arbejdet udføres af en autoriseret kloakmester.

Der er således klare begrænsninger for hvad du selv må stå for, hvis du ønsker selv at installere dit brønddæksel. Det vil derfor være nødvendigt med en autoriseret kloakmester til dele af installationen. I praksis betyder det at det vil være nødvendigt med en autoriseret kloakmester, i forbindelse med at skørtet sættes fast til brønden.

Du er bedre sikret med en professionel håndværker

I tillæg til nødvendigheden af en autoriseret kloakmester til påsætningen af skørtet på selve brønden, så kan det også være en god ide at få hjælp til belægningsarbejdet. Det er meget vigtigt at dit brønddæksel installeres korrekt, så der ikke opstår problemer med kloakken på sigt.

Vigtigheden af at dit brønddæksel installeres korrekt kan ikke understreges nok, og er da også årsagen til, at der i hvert fald på dele af installationen, eksisterer krav til brug af autoriserede fagfolk.

Leder du efter professionelle fagfolk til installationen af dit brønddæksel, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk, da du her får tre gratis og uforpligtende tilbud af autoriserede og kompetence fagfolk og håndværkere.

Det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tilbud på kun tre dage. Det er således nemt og hurtigt at få tilbud på installationen af dit skjulte brønddæksel.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation af skjult brønddæksel

Skjult brønddæksel

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på installationen af et skjult brønddæksel på 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en opgavebeskrivelse af din opgave med installationen af dit skjulte brønddæksel, kan du på 3byggetilbud.dk få hele tre gratis og uforpligtende tilbud af professionel og autoriserede fagfolk.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk sikrer du dig dermed, at de håndværkere der står for installationen af dit skjulte brønddæksel, vil overholde alle gældende krav og regler til installationen.

Derudover sparer du en masse tid ved det opsøgende arbejde, da du blot skal indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på siden, og så vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret for, at finde tre tilbud på installationen af dit skjulte brønddæksel.

I tillæg til de gratis tilbud og den tid du sparer ved det opsøgende arbejde, vil der også være flere andre gode fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk, der ikke mindst relaterer sig til de fordelagtige tilbud, samt den medfølgende entreprisegaranti.

De fordelagtige tilbud hænger sammen med, at de håndværkere der byder på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Det vil ofte føre til at de vil sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele, i de tilbud de vil afgive på din opgave, alt sammen til din klare økonomiske fordel.

Du vil dertil være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Der dækkes på op til 35.000 kr. for private, og på  op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien er dermed din økonomisk sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Der er altså mange gode fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får gratis og meget fordelagtige tilbud på din opgave, du sparer en masse tid ved det opsøgende arbejde, og hvor du samtidig er økonomisk sikret for, at du får leveret et acceptabelt resultat.

Så nemt er det at få tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk:

  1. Beskriv din opgave og send den til 3byggetilbud.dk via opgaveformularen på siden
  2. Når din opgavebeskrivelse er modtaget går der maksimalt tre dage før du får dine tilbud
  3. Du skal nu blot vælge det tilbud der passer dig bedste og du kan komme i gang med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation af skjult brønddæksel