Slibning af betongulv

Slibning af betongulv – priser og fordele

Er dit betongulv blevet slidt og grimt at se på, eller er der for mange ujævnheder og lignende på dit betongulv, så kan det være en god ide at overveje, om du bør få foretaget en slibning af betongulv.

Overvejer du en slibning af betongulv kan du med fordel læse med videre her, hvor du får en masse brugbar information af slibning af betongulv, herunder om priser og fordele, samt hvordan du finder frem til de bedste tilbud på slibning af betongulv.

Du kan også få viden om hvordan du finder de bedste tilbud på slibning af betongulv, og hvor vi i så fald anbefaler 3byggetilbud.dk. Her kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv.

For at få dine gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv, skal du blot beskrive din opgave, og herefter sende den ind til 3byggetilbud.dk. Når du opgavebeskrivelse er modtaget, vil du inden for kun tre dage få dine tilbud, der som sagt er helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv

Slibning af betongulv

Pris på slibning af betongulv

Prisen på slibning af betongulv vil være i omegnen af 400 kr. pr. m2. Jo større arealet er på det betongulv der skal slibes, jo billigere kan du få din slibning af betongulv. Når først gulvsliberen er på din opgave med maskiner og andet nødvendigt materiale, så kan du med fordel udnytte muligheden for, at få slebet større arealer med det samme.

Du skal være opmærksom på at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget konkret, om prisen på lige netop din slibning af betongulv. Ønsker du en konkret og reel pris på din egen slibning af betongulv, så får du det bedst, hvis du får en pris på din slibning af betongulv af en gulvsliber.

Når du skal finde en gulvsliber med et tilbud og pris på din slibning af betongulv, så kan du med fordel benytte dig af en gulvsliber i dit lokalområde. Der vil nemlig være merudgifter forbundet med at den gulvsliber du benytter dig af, vil have en længere transport forbundet med opgaven.

På 3byggetilbud.dk kan du hurtigt og nemt finde gulvslibere med tilbud og pris på din opgave, samtidig med at du kan få tilbud fra gulvslibere, der alle befinder sig i dit lokalområde.

Ved at finde din gulvsliber gennem 3byggetilbud.dk får du således både en pris på din opgave, samtidig med at du får tilbud fra gulvslibere i dit lokalområde, så du kan få så billige tilbud som muligt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv

Hvad er fordelene ved slibning af betongulv

Der er to helt klare fordele forbundet med en slibning af betongulv. For det første vil det forskønne dit betongulv, hvis dit beton er blevet slidt og grimt at se på. For det andet vil du undgå ujævnheder, sprækker og andet ubehag, når du skal gå rundt på gulvet.

Dertil vil gulvet være mere modstandsdygtigt overfor vand, snavs og skidt, samtidig med at betongulvet bliver bedre til at afvise støv. Efter en slibning af betongulv vil det således være nemmere, både at rengøre og vedligeholde efterfølgende.

Generelt opnår du også en bedre levetid på din betongulv, hvis du holder en god vedligeholdelse, og jævnligt samt efter behov, sørger for at foretage en slibning af betongulv.

Epoxy er en velegnet gulvbelægning oven på et betongulv

Ønsker du en unik og særpræget gulvbelægning ovenpå dit betongulv, så bør du overveje at se nærmere på et epoxy gulv. Udover at være en flot gulvbelægning, så er epoxy samtidig en meget alsidig gulvbelægning.

Du får således en høj slidstyrke og et vandfast gulv som nogle af de store fordele, der gør at epoxy gulve er meget alsidige, og med fordel kan bruges i alle slags rum, herunder køkken, stue, entre, badeværelser og andre.

Andetsteds her på siden har vi set nærmere på netop epoxy gulve som du kan se nærmere på, for at finde inspiration til din egen gulvbelægning, og på om et epoxy gulv kunne være noget for dig.

Se mere om nyt epoxy gulv.

Slibning af betongulv

Sådan sliber du et betongulv

Som med andre gulvafslibninger vil en slibning af betongulv foregå i trin, hvor der først slibes med større grovhed, inden der foretages en finere efterslibning af gulvet. Det samme gør sig således gældende ved en slibning af betongulv.

Normalvis vil der benyttes en speciel betonsliber til formålet, der er designet specielt til slibning af betongulv. Vær opmærksom på at det kræver en vis viden at håndtere en betonsliber, og ønsker du derfor et optimalt resultat, bør du ikke slibe på gulvet selv, medmindre du har den fornødne viden og erfaring.

Der findes såkaldte slibekopper i forskellige størrelser, der går fra de groveste til slibning af grovere og mere ujævne overflader, til de finere slibekopper, der bruges ved slibning af finere og mindre ujævne overflader. Om du skal bruge den ene eller anden type slibekop afhænger altså af, hvordan tilstanden på dit gulv er.

Vær opmærksom på at det er meget vigtigt under slibningen af dit betongulv, at du ikke holder betonsliberen stille på gulvet. Du skal således både starte og afslutte din slibning i flydende bevægelser, når du henholdsvis sænker og løfter betonsliberen fra gulvet.

Ved at holde betonsliberen stille på gulvet risikerer du, at du sætter spor i gulvet. Dette skal du være særligt opmærksom på når du sliber med grovere slibekopper, da spor med de grovere slibekopper er sværere at rette op på. Sætter du spor med en finere slibekop, er det omvendt nemmere at rette sporet til.

Sætter du for dybe spor i dit betongulv under slibningen, vil det være nødvendigt at fylde nyt beton på gulvet. Det vil både koste flere penge, og kræve mere tid af arbejdet. Det betaler sig derfor at være opmærksom på, at du ikke holder betonsliberen stille på dit gulv.

Det vil være de færreste der har en betonsliber liggende, og sandsynligheden er da også, at du heller ikke har en betonsliber liggende til opgaven. Du kan dog med fordel leje en betonsliber, men bør som sagt være opmærksom på, at det kræver en del at betjene en større betonsliber.

Til mindre arealer og områder på dit betongulv, kan du med fordel bruge en vinkelsliber. Det er et nemmere værktøj at anvende, men kan til gengæld ikke klare større arealer på kort tid. Husk at der skal kopper på vinkelsliberen, hvis du gerne vil bruge en vinkelsliber under arbejdet.

Anvender du en vinkelsliber skal du være opmærksom på, at der gælder de samme principper, i forhold til at vinkelsliberen ikke må holdes stille på gulvet. Du skal således bruge de samme flydende bevægelser, når du sænker og løfter vinkelsliberen på og fra gulvet.

Gode råd til slibning af betongulv:

  • Jo mere ujævnt og slidt dit betongulv er, jo større grovhed skal du starte med i din slibning
  • Benyt skiftevis slibning med finere og finere slibning, for hver gang du har givet gulvet en omgang
  • Sørg for altid at have betonsliberen i bevægelse
  • Hold et jævnt tempo i din slibning af betongulv
  • Lad en professionel om arbejdet hvis ikke du har den fornødne viden og erfaring

Gør det selv eller hjælp af en professionel gulvsliber

Der er fordele forbundet med både gør det selv slibning af betongulv, samt ved at få en til slibning af betongulv af en professionel gulvsliber. Hvad der er den bedste løsning for dig, afhænger af både ønsker, behov og økonomi.

Ved et gør det selv projekt er den største fordel uden tvivl, at du vil spare en masse penge væk. Der vil således ikke være udgifter forbundet med en gulvsliber, om end der stadig vil være udgifter forbundet med, at du skal leje maskiner og indkøbe andre nødvendige materialer.

Benytter du dig af en professionel gulvsliber vil ulempen omvendt være den ekstra udgift, da du skal betale for gulvsliberens arbejdskraft. Til gengæld slipper du en masse tid, forbundet med at du selv skal udføre arbejdet. Dertil vil du ofte være sikret en større garanti for, at du ender med et tilfredsstillende resultat.

Det skyldes ikke mindst at det kræver en del teknisk kunnen og viden, at bestyre de store maskiner under din slibning af betongulv. Dette arbejde kan godt være kompliceret, og har du derfor ikke erfaring med slibning af betongulv, er det mange gange bedst at overlade arbejdet til professionelle fagfolk.

Af samme årsag anbefaler vi også at du benytter dig af en professionel gulvsliber, medmindre du har den fornødne viden og erfaring med slibning af betongulv. Det vil ofte ende med at være den bedste løsning, og hvor du ender med det bedste resultat.

Vil du gerne have hjælp af en professionel gulvsliber er et godt råd, at få indhentet tilbud på din slibning af betongulv af flere forskellige gulvslibere. På den måde bliver det nemmere for dig at finde frem til det bedste tilbud, da du kan sammenligne de forskellige tilbud på priser og fordele, og dermed finde frem til det tilbud der passer bedst til dig.

At finde frem til flere forskellige gulvslibere med tilbud på din slibning af betongulv, kan dog godt vise sig at være en tidskrævende opgave i sig selv. For at gøre det nemmere for dig selv, kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du hurtigt og nemt få tre tilbud med pris på din opgave, og hvor alt du skal gøre er, at sende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Herefter modtager du tre tilbud på din slibning af betongulv på under tre dage, alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv på 3byggetilbud.dk

Det er nemt at anvende opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende en opgavebeskrivelse, hvorefter du hurtigt og på kun tre dage, modtager tre gratis og uforpligtende tilbud på din slibning af betongulv.

Du slipper dermed for alt besværet og arbejdet forbundet med, selv at skulle finde frem til gulvslibere med tilbud på din opgave. 3byggetilbud.dk påtager sig således hele dette ansvar, noget de gør helt gratis og uforpligtende.

I tillæg dertil vil du modtage meget billige og fordelagtige tilbud på din slibning af betongulv, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. De gulvslibere der afgiver tilbud ved de kæmper med andre gulvslibere, og vil derfor ofte tilbyde lave priser og andre gode fordele på din slibning af betongulv.

Der medfølger derudover en entreprisegaranti på din opgave, når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv i tilfælde af, at din opgave bliver leveret med fejl og mangler.

Der er altså flere gode fordele og grunde til at benytte dig af 3byggetilbud.dk, når du leder efter en gulvsliber med tilbud på din slibning af betongulv. Du slipper for det opsøgende arbejde, får gratis og fordelagtige tilbud på din opgave, og er samtidig økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti.

Så nemt får du tre gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv:

  1. Beskriv din opgave og send den ind via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  2. Efter at have indsendt din opgave modtager du indenfor tre dage dine tilbud
  3. Vælg det bedste tilbud for at komme i gang

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på slibning af betongulv