Stenuld

Stenuld

Skal du have isoleret eller efterisoleret dit hus, vil isolering med stenuld være et oplagt valg, når det kommer til isolering af husets vægge og lignende.

Stenuld er nemlig meget anerkendt for dens evne til at isolere, og anvendes derfor på de fleste byggerier. Den nemme belægning af isolering med stenuld gør også, at stenuld er et populært valg af materiale hos gør-det-selv folket.

Her på siden finder du meget mere information om stenuld, så vil du gerne vide mere om dine muligheder, så kan du med fordel læse med videre. Du får information om alt lige fra fordele og priser, til hvordan du finder frem til det bedste tilbud på isolering med stenuld.

Du kan også få et tilbud på din isolering med stenuld allerede nu. Ønsker du et tilbud på din isolering med stenuld, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk. Her får du nemlig hele tre gratis og uforpligtende tilbud, på din isoleringsopgave med stenuld.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld

Stenuld

Stenuld pris – hvad koster isolering med stenuld

Prisen på at isolere med stenuld kan varierer en del, og vil blandt andet være afhængig af arealet på det område der skal isoleres, opgavens kompleksitet, samt flere andre faktorer. Normalvis vil prisen på en isolering med stenuld være i omegnen af 100 kr. pr. m2.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor er forbundet med usikkerhed. De kan derfor ikke sige noget helt præcist om, hvad prisen på lige netop din isolering med stenuld bliver. Du får nemmest og bedst en pris på din isoleringsopgave med stenuld, ved at få et tilbud med pris af en professionel håndværker.

Når du leder efter en håndværker med tilbud, så er et godt tip at finde en håndværker i dit lokalområde. Der er nemlig ekstra udgifter forbundet med at bruge en håndværker, der har en længere transport til og fra opgaven, da håndværkeren vil hæve prisen for at dække sine transportudgifter. Disse udgifter kan du spare væk, ved at benytte en håndværker i det lokalområde hvor du bor.

Ved at benytte 3byggetilbud.dk til at finde en håndværker med et tilbud på din opgave, kan du både få et tilbud med pris, samtidig med at 3byggetilbud.dk vil sørge for, at finde en håndværker med tilbud i dit lokalområde. Du får faktisk tre gratis og uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave, ved hurtigt og nemt at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du modtager dine tilbud inden for kun tre dage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld

Hvad er stenuld

Stenuld er som de to dele af navnet antyder, en form for uld bestående af sten. Da stenuld er bestående af sten, har det en meget brandhæmmende effekt, der sammen med den gode isoleringsevne, gør stenuld til et meget anerkendt og populært valg af isoleringsmateriale.

For at fremstille stenuld til brug ved isolering, smeltes der sten ved helt op til 1500 grader. Det vil typisk være en blanding af kalksten og briketter der smeltes sammen, og som bliver til det materiale der kendes som stenuld.

Stenulden produceres i mange forskellige størrelser og former, og findes både som isoleringsgranulat og som måtter. Det giver mange anvendelsesmuligheder for brugen af stenuld i forbindelse med isolering.

Det er nemt at isolere med stenuld, og det er derfor en opgave du godt selv kan stå for. Det anbefales dog, at du til enhver tid benytter dig af professionel hjælp. På den måde opnår du det bedste resultat, samt de største årlige besparelser på din varmeregning.

Fordele ved at isolere med stenuld

Der er rigtig mange fordele ved at isolere med stenuld, og vi har allerede været inde på flere af dem, herunder den gode isolationsevne og det brandhæmmende materiale som stenuld består af.

Derudover har stenuld den fordel at den er nem at arbejde med, hvilket blandt andet har indflydelse på den relativt lave pris på stenuld, samtidig med at gøre det nemt for gør-det-folket selv at isolere med.

Som et naturmateriale vil stenuld dertil være en miljøvenlig løsning til din isolering, hvilket for mange kan være et vigtigt parameter. På trods af at være et naturmateriale, så har stenuld den store fordel, at det er uorganisk, hvilket forhindrer vækst af skimmelsvamp med videre.

De største fordele ved at isolere med stenuld er dog uden tvivl, at isolationen vil holde bedre på varmen i dit hus. Det vil give et forbedret indeklima, samtidig med at spare dig for mange penge på dine energiregninger. Ved almindelige parcelhuse anslås det, at du kan spare helt op mod 10.000-20.000 kr. om året.

I tillæg til hovedformålet med at isolere og holde på varmen, har stenuld også en lydisolerende effekt. Det kan være en fordel hvis du har tynde vægge, og gerne vil undgå at lyde fordeler sig mellem rummene. Et lag stenuld kan således mindske meget af lydniveauet, på selv de tyndeste vægge.

Der er altså mange gode fordele ved at isolere med stenuld, og skal du selv have efterisoleret dit hus eller bolig, så er en isolering med stenuld en oplagt løsning. Den er billig, nemt at lægge, og har en høj isolationsevne, samt mange andre gode fordele.

Isolering med stenuld eller glasuld

Du kan også vælge at isolere med glasuld, der på mange måder minder om stenuld. Begge typer isoleringsmaterialer er således såkaldt mineraluld, og har derfor mange af de samme evner, egenskaber og fordele.

Nogle af forskellene mellem stenuld og glasuld er fremstillingsmetoden, der giver en forskellige fiberstruktur. Det gør glasuld til et lettere isoleringsmateriale, hvilket i nogle tilfælde kan være en stor fordel. Derudover vil glasuld, som navnet antyder, være fremstillet af glas, mens stenuld vil være fremstillet af sten.

Du kan med fordel få råd og vejledning af en fagmand, for at give klarhed over hvilken type isoleringsmateriale, der vil være det bedste at bruge i forbindelse med din egen isolering. Det kan have afgørende betydning for evnen til at holde på varmen, og dermed opnå de potentielt største besparelser, at du får valgt det helt rigtige isoleringsmateriale.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld

Du kan hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre, er at benytte opgaveformularen på siden, hvorefter du vil modtage dine gratis og uforpligtende tilbud inden for tre dage.

Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud, og hvor du ovenikøbet får hele tre tilbud, alt sammen ganske gratis og uforpligtende. Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, opnår du dog endnu flere gode fordele.

Du vil blandt andet modtage meget billige og fordelagtige tilbud på din isoleringsopgave med stenuld, da håndværker der afgiver tilbud på din opgave, ved de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Derfor vil de ofte sænke deres priser, samtidig med at tilbyde flere andre gode fordele.

Når du accepterer et tilbud du har få gennem 3byggetilbud.dk, medfølger der dertil en entreprisegaranti på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og på op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.  Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Så nemt får du 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld:

  1. Benyt opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende en beskrivelse af din opgave
  2. Du vil herefter modtage tre gratis og uforpligtende tilbud inden for kun tre arbejdsdage
  3. Du kan nu vælge det tilbud der passer dig bedst og komme i gang med din opgave med det samme

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering med stenuld